Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van arra bármennyi esély is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra bármennyi esély is, hogy egy 15 éves lány egy 27 éves pasival összejöjjön?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 20:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy divat a biszexualitás, és idősebbekbe szeretni, de felejtsd el. Keress korodbelit
2012. jún. 26. 12:47
 22/41 anonim ***** válasza:
Semmi esély nincs rá,ne reménykedj. Ha csak a pasi nem akar magának problémát a dologból... Keress magadnak inkább egy 15-18év közötti srácot.
2012. jún. 27. 23:43
 23/41 anonim ***** válasza:
Nincs róla képed?
2012. jún. 28. 00:12
 24/41 anonim ***** válasza:

Baj van azzal az emberrel, aki 27 évesen (elvileg munkával, gyerekeket tervezve) leáll egy 15 évessel.

Nem a semmiért nem talál a saját korosztályában nőt magának!

2012. jún. 28. 00:34
 25/41 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Ha egy lassan 30-as fickó nem talál magának egy nőt ( ezek már nem lányok ) sem a saját korosztályában, akkor igen komoly defektje van. Nem vicc. Ha pedig egy ennyi idős ember gondolkodásmódja "gyerekes" akkor meg főleg nem árt vele vigyázni.

Vagy magánéleti/személyiségi gondjai lehetnek, vagy pedig csak simán meg akar húzni, és pápá.

De, ha mégis megtörténne az a csoda, hogy tényleg érdekled, és nem csak a friss husi miatt ( bár az bőven elég, hogy egy 15 éves lánnyal akar kikezdeni ), akkor nagyon hamar szétválnak útjaitok több okból. Ezeket fél óráig listázhatnám, de ha jobban belegondolsz rájössz magadtól is.

23/F

2012. jún. 28. 01:38
 26/41 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Akkor a kérdező is defektes? Baromság!
2012. jún. 28. 13:37
 27/41 A kérdező kommentje:
Mért lennék defektes ? mert tetszik egy idősebb pasi aki különben nem néz ám ki 27nek , és nem a viselkedésére értettem hogy gyerekes hanem picit a külseje de nem annyira hanem ilyen aranyos kisfiús .
2012. jún. 28. 15:04
 28/41 anonim ***** válasza:

Tizenöt évesen az ember nem defektes, ha azt mondja, hogy bejön neki egy idősebb férfi.

Tapasztalatlan, az a dolga, hogy átélje a plátói szerelmet. Normális, és ezzel minden tizenéves egyetért. Nem degradálni szeretném a korosztályt, csak tudom milyen voltam én ennyi idősen, hogy a kortársaim hogy viselkedtek, senki nem különb. Arra vannak az idősebbek, hogy "gondolkozzanak" ilyen helyzetben.

De egy 27 éves férfi miért nem talál magának senkit húsz év fölött? Ha egy picit belegondolsz, magad is rájöhetsz, hogy nem normális. Édesapámnak ennyi idősen már felesége, gyereke és felfelé ívelő karrierje volt. Nyilván ez szerencse kérdése is.

Ha a pasi "normális" huszonhét éves, akkor nincsen rá semmi esély. Ha ő is akarná, hidd el, az már régen rossz.

2012. jún. 28. 21:43
 29/41 anonim ***** válasza:

kérdező ADD MEG A TELEFONSZÁMOD! :DDDD

F/26

2012. júl. 3. 22:36
 30/41 A kérdező kommentje:
Dehogy adom :D XD
2012. júl. 3. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!