Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van arra bármennyi esély is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra bármennyi esély is, hogy egy 15 éves lány egy 27 éves pasival összejöjjön?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 20:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
71%
furcsán fog hangzani, de szerintem nyugodtan próbáld meg:) ha elég érettnek érzed magad az ő gyerekességéhez, akkor működhetne is:) viszont vigyázz, ne add oda magad könnyen, lehet csak szexre kellenél neki, mert frisshús...mondjuk nem ismerlek titeket, de lehet érdemes megpróbálni:) sok sikert!:D
2012. jún. 25. 20:54
 12/41 anonim ***** válasza:
Szerintem is megpróbálhatja, de tényleg vígyázni kell főleg a gyerekes gondolkodásúakkal! Ők nem komolyok és nem is lehet a fejüket bekötni. Több esélye van rá, hogy pár hónapos kapcsolat lesz és minmum hogy lesz benne cumi meg szex meg ami kell.
2012. jún. 25. 20:58
 13/41 anonim ***** válasza:

ha a pasi összejönne veled akkor súlyos problémái vannak xD

ez beteges, perverz szerintem még nem is legális :)

2012. jún. 25. 21:00
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy perverz . :D
2012. jún. 25. 21:07
 15/41 anonim ***** válasza:
Oh kis naív:) Nem mondom, hogy ő biztosan perverz, de te ugyan honnan tudhatnád, hogy nem perverz? Ezt csak akkor tudhatod, ha már csináljátok. Ne legyél butuska hanem tanulj.
2012. jún. 25. 21:11
 16/41 anonim ***** válasza:
Kérlek mesélj arról, hogy sokkal érettebb vagy a korodnál és a kortársaidnál!
2012. jún. 25. 21:14
 17/41 A kérdező kommentje:
Hát a válaszokból azt tapasztaltam hogy nem sok esélyem lenne, vagy ő nem akar tőlem egyebet mint ... :S
2012. jún. 25. 21:34
 18/41 anonim ***** válasza:
Inkább arról van szó, hogy mennyire vagy okosabb nála. Ha hagyod magad csőbe húzni akkor palira vett téged. Lehet tök rendes srác amíg itt leírjuk őt. Csak ennek verzióját kevésbbé látom, ha ő még gyerekesen gondolkodik.
2012. jún. 25. 21:42
 19/41 A kérdező kommentje:
Am tök ciki de az orvosom :D XD
2012. jún. 25. 21:46
 20/41 anonim ***** válasza:
Na akkor az esélyek még jobban estekXD sok sikert!
2012. jún. 25. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!