Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyünk? 19f 15l több lent
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki bejön, 19 éves, sokat beszélünk, minden nap. Vannak kicsit flörtölősebb témáink is. kb. 2 hete szakított a barátnőjével akivel sokáig volt együtt, több hónapig, és azt mondta, egyenlőre nem akar barátnőt, de édesemnek hív, legutóbbi beszélgetésünknél küldött szívecskét, és azt mondta, álmodjak vele meg ilyenek.
szerintetek csak várnom kéne? vagy lenne esélyem egyáltalán?
2012. jún. 6. 23:17
1/4 anonim válasza:
Szimpi a srác. előmelegít téged hogy amíg pár év múlva beérsz learathassa a termést.
2/4 Dottorre válasza:
Taktikus a srác. Én alapvetően nem szeretem az olyan pasikat (tizenéves női ismerőseim körül) akik ilyen szövegekkel tekergetik el a fiatal lánykák fejét. Ahogy előttem is írta valaki, előmelegít a gyerek, nem hiszem ,hogy ez egy igazán komoly pasi, illetve komoly szándékai lennének. Élvezi, hogy valaki "pisil utána" és ki is használja, valójában majdnem biztos, hogy több vasat tart a tűzben, és várja, hogy melyik fog legkésőbb eldeformálódni.
3/4 anonim válasza:
Az utolsó véleményén vagyok én is.. A tapasztalataim sajnos ezt mutatják :S Esélyed van nála, de, ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor felejtsd el ezt a fiút, mert úgy fest csak a bugyidba akar bejutni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!