Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyünk?
Na szóval, tavaly év elején megismertem egy lányt, akivel nagyon jóban voltunk, de fél év után a lány többet szeretett volna, és elkezdtünk randizgatni. Mivel még eléggé tapasztalatlan voltam kapcsolatok terén, nem a legjobban ment, mármint nem volt közös téma valamiért. Közölte a lány hogy inkább maradjunk barátok, de addigra én beleszerettem, és nem működött a barátság, végül kitöröltem mindenhonnan, és megszakítottam vele a kapcsolatot.
Pár hete azonban újra felvett, eltelt 1 év és eléggé sokat változtam. Megint nagyon jóban vagyunk, és célzásokat tesz rá hogy eléggé bejövök neki...és sajna nekem is tetszik. Szerintetek lehet rá esély hogy újra összejöjjünk? És mivel célozhatnék rá hogy én is többet szeretnék? ( mindig olyanokat ír hogy bocsi, ez már túl ment a barátságzónán, stb.. :)) )
holnaptól 19F :P :)
Szerintem mind a ketten ugyanazt akarjátok, a barátságnál sokkal komolyabb kapcsolatot.
Az csak rajtad mulik hogy ne bénázd el, arra nem lehet konkrét pár szavas tanácsot adni, hogy pontosan mit is kéne csinálnod, meg mondanod, annak magától kell jönnie.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!