Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyünk véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyünk véleményetek szerint?

Figyelt kérdés

9 hónapig volt barátom! 2 megszakítással mind a kétszer ő szakított az idegességtől... belátom elcsesztem féltékeny voltam...de megváltoztam viszont egy másik probléma akadt fent azt leírom később..

viszont 1 hete kibékültünk..közbe lerakta a jogsit és azalatt az 1 hét alatt rám se hederített...2x találkoztunk és minden nap beszéltünk de kb 10-20 percet.Most a jogsi örömére járkálnak mindenhova a haverokkal én nem nagyon tűrtem azt hogy legalább felhívna vagy valami úgyhogy kidobtam mert ez a kapcsolat ilyen se veled se nélküled-be jutott...

Első szerelme vagyok és 18 éves...engem vitt fel magukhoz előszőr is...mert a többi lányt annyira nem tartotta méltatóra...

Most jön úgyis az iskola megint...nem egy városban lakunk...nem lesz majd annyi ideje a haverokra mert ők már dolgozni mennek de ő neki még van egy éve...

Most kicsit éldegél szórakozik ... de mióta szakítottam vele a haverjai ugyanúgy írkálnak nekem h rólam beszélgetnek meg stb. szóval nem vagyok feledős téma neki...

Hihetetlen boldogok voltunk .. mindenki irigy szemmel nézett ránk és nem akarom elhinni hogy így ér véget...nem tudok semmilyen srácot elképzelni magam mellett:S

Szerintetek ennek a kapcsolatnak még később lesz valami esélye , ha egy kis idő eltelik? Hátha hiányozni fogok neki vagy valami?!

2010. aug. 22. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát jó kérdés...Nem hiszek az olyan kapcsolatok sikerében ahol egyszer dúl a szerelem, másszor pedig le se tolják egymás fejét...
2010. aug. 22. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
éretlenek vagytok egy kapcsolathoz. majd néhány év (?) múlva beszélhettek róla.
2010. aug. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!