Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki0702 kérdése:

Mennyi esélyem lehet?

Figyelt kérdés
A lány egyáltalán nem védi a természetet míg én igen, ő nem nemzeti érzésű, én nagyon, Politika nem érdekli őt, engem igen. Ezek a különbségek ronthatják az esélyeimet? 13/F

2012. máj. 7. 20:07
 1/6 anonim válasza:
szerintem nem
2012. máj. 7. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ameddig nem ez a beszélgetésetek fő témája addig nem valószínű. Amúgy meg 13 évesen szerintem nem elég művelt az ember, hogy értse is a politikát és a dolgok mögé lásson, ne csak azt lássa amit a tv-ben mutatnak.
2012. máj. 7. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Miért ne lehetne olyan művelt egy 13 éves gyerek? Nem kell általánosítani :)

Egyébként ez a nemzeti érzelem, nagyon jó kiindulási pont. Szerintem nem ronthatják az esélyeid, sőt...

Mindig egy ilyen csajról álmodtam, szóval el ne kúrd :D

2012. máj. 7. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:

ma 20:45

Az emberek döntő többsége semmit sem ért a politikához. A maradék pedig éveket tölt a politikával való foglalkozással és tanulmányozással. Nem hiszem, hogy egy tizenévesnek kellő szakértelme lenne lenne ahhoz, hogy értse is mi történik a világban. Az ember hiszékeny, a tv pedig nagy hatással van az emberekre. A tv-ben pedig csak azt mutatják amit mutatni akarnak, és nem többet. Az átlagember könnyen bedől a politikai propagandának, ha nincs meg hozzá a szükséges tudása.

2012. máj. 7. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
A Tv híradásával nem törődöm, tudom, hogy hazugság amúgy meg fiú vagyok. :/ :)
2012. máj. 7. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

21:03

Nem kell több évig tanulni hozzá, hogy rágyere, amit még sokan mindig nem vettek észre: MINDENKI HAZUDIK!

Egyébként az egész csak szorgalom kérdése. Ha veszi a fáradságot, és utána olvas, kellő tudást szerezhet. Ez nem korfüggő!

Jó, persze nem fog annyit érteni hozzá, mint aki ezzel foglalkozik, de azt amit mindenkinek tudnia kéne, biztos fogja érteni (az értelmesebb fajtája).

2012. máj. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!