Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam gáznak a barátom előtt?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja járunk, minden oké ami kettőnket illeti, inkább velem van a baj. Nagyon kisebbségi érzetem van, gondolom közrejátszik az is,hogy 3 év van köztünk, és én még csak most kezdem a középiskolát. Amikor együtt vagyunk, és szervezünk valami közös programot a családjával/barátaival, ők azt teljesen másképp csinálják, mint mi. Sőt, nálunk minden máshogy megy. Ő mindenhez ért, én semmihez, és elég égés, mikor meg kér valamire ami neki alap dolog, én pedig azt sem tudom,hogy mi az. Néha amiket tudok még azokat is elfelejtem, egyszerűen le blokkolok. Nagyon sokat beszélek, de mikor elmegyünk bulizni a barátaival, van,hogy egész este meg sem szólalok, sőt a szüleivel sem tudok egy " igen, nem, köszönöm, minden oké "-nál többet beszélgetni és ez miatt volt már több vitánk is. Meg ha beszélek is,akkor is hülyeségeket, de pedig nagyon figyelek rá,hogy minden oké legyen. A barátom az a tipikus gazdag fiú, mindig márkás cuccokat hord, meki-ben kajál stb. És a barátai is ilyenek. Nekem meg van egy rossz telefonom, egy márkás ruhám sincs, azt sem tudom mekiben milyen kaják vannak, ilyenek. És kellemetlenül érzem magam. Tehát röviden : Nem egy világ vagyunk. De mikor kettesben vagyunk otthon, akkor meg tök jó minden, aztán elmegyünk egy boltba, akkor meg sorra követem el a bakikat. Néha úgy érzem ő a menő, én meg a kis szerencsétlen, és,hogy neki valami menőbb lány kellene, jobban érdeklik azok, jobban tudna azonosulni vele.Viszont nagyon szeretem, nem akarok vele szakítani. Ezt még soha senkinek nem meséltem el, köszönöm,hogy meghallgattatok! :)2012. jún. 25. 12:19
1/4 A kérdező kommentje:
... a volt barátnője is ilyen "menőnek" mondható lány, őt nagyon szerette, a csaj szakított vele, és a barátom próbálta már magát régebben visszakönyörögni. És úgy érzem, talán még most sem tette túl rajta magát, csak beletörődött,hogy a lány lesz*rja, és neki én jutottam. Közben meg én is járok fotózásokra, a modellkedéssel is próbálkozom.
2012. jún. 25. 12:23
2/4 poiu válasza:
Gyakori helyzet. Ha szeret, akkor ezért is szerethet. Én olyasmi lányba lettem szerelems, mint amilyen te lehetsz - nagyon untam már a lila lelkű csajokat. Szóval ne akarj megváltozni vagy nagyzolni, mert az hülyén sül el. Viszont ha van mit tanulni, akkor tanulj. (A meki kajákat nem érdemes megtanulni, az mind méreg :-)
3/4 anonim válasza:
Ez már nem az én generációm, de: az, amit felsoroltál, csupa értéktelen dolog. ( Meki, cuccok, telefon ) Én mindent megengedhetek magamnak, de már nem érdekes, mert tudom, hogy nem ez számít.
Ha nem vagytok egy világ, és ő nem segít "integrálódni", nem von be a társalgásba, nem segít, ha nehéz helyzetben vagy emiatt, akkor benne zéró az empátia. Nem jobb, nem több, nem szebb, nem érdekesebb, mint te. Csak más. Ennyi az egész.
Ha alapból te nem ilyen vagy, akkor a kapcsolatban a hiba. Ebben az esetben lépj le, amúgy sem fog működni. Keresd azokat, akik társaságában laza vagy, ahol van téma, ahol kinyílsz, és megtalálod önmagad....
Bocsi, hogy ilyen "felnőtt" a válasz, de az vagyok...
4/4 A kérdező kommentje:
Ő nagyon szeretne nekem segíteni ebben,hogy beépüljek a baráti társaságába, hogy otthon érezzem magam náluk, ne legyen kínos a szüleivel beszélgetni, de ez ritkán jön csak össze. Lehet néha már az a baj,hogy ennyire szeretné, ennyire erőlteti. És a vitatkozásunknak is ez volt az oka,hogy mindenki kedves velem,ő is mindenkinek bemutat, hogy beilleszkedjek,akkor meg mire várok?!
2012. jún. 25. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!