Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint ápolatlan vagyok, tényleg?
Azt mondja, azért nem akar velem szeretkezni mert ápolatlan vagyok, de nem indokolja meg , hogy mért. Pedig semmi okost nem adtam rá. Naponta 2x fürdök, fogszabályzóm van , de nagyon odafigyelek rá, minden étkezés után mosok fogat, nem vagyok izzadós, de solutio antisudoricát is és dezodort is használok, rendszeresen használok testápolót, havonat egyszer szoliba is megyek, mert szereti ha barna vagyok. Hetente 2x-3x mosok hajat...stb. Tényleg nem értem, mindenütt szőrtelenítek, sportolok nem vagyok kövér ápolt embernek tartom magam.
Mért nem kellek neki?
ott lenn szörtelenítesz?
komolyan ez az egyetlen amire még gondolhatok. ha ez is van, akkor már tényleg csak pofátlan egy fickó és jobb, ha elfelejted.
1. A felsoroltak mellett is lehet valaki ápolatlan.
2. Nem tudom, miért jár veled, ha ápolatlannak tart.
3. A pasid meleg és csak látszatból van veled (mondom ez "bi"ként)
Köszi a válaszokat, sajnos én is erre gondoltam.
Rendszeresen gyantával, lenn is igen.
Lehet elbeszélgetek vele, aztán ha továbbra is terel szakítanom kéne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!