Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiú válaszolók szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú válaszolók szerint hogyan vegyem ezt a szituációt? Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Na szóval.. van egy barátom 15 éves, fiú akivel már több mint 2 hónapja vagyunk együtt. Az első hónapban minden renddben ment, mindig keresett írt, kimutatta szeretetét. De az utóbbi 1 hónapba nagyon nagyot csalódtam benne. Az iskolánkkal nyertünk egy 5 napos kirándulást, ahol ő nem vett részt, mert nem abba az iskolába jár ahova én. Na mind1, a lényeg az, hogy az 5 nap alatt 1-szer sem keresett, írt és az ott lévő utolsó estén közölte vele, hogy nagyon-nagyon jól érzi magát, és bulizni vannak. Ez nagyon úgy jött le , mintha ezzel azt mondta volna hogy végre nem találkoztunk..!!! Ezt mondtam is neki, de a válasza mindössze egy bocsánat volt. Azután sorozatosan járt bulizni, engem egyáltalán nem zavart, csak hogy a legjobb barátja az én legjobb barátnőmnek mondta el, hogy megint mennekés hívta is a barátnőmet bulizni , közölve hogy a barátom ha akar hív majd engem, nahát velem nemis közölte, semmisem. És amikor szóltam neki,hogy megy? akkor ő volt felháborodva..

Naszóval tudni kell azt is, hogy ahova ő jár iskolába a lány osztálytársai nem nagyon szeretnek engem, ugyanis a volt barátom az egyik csaj osztálytársa exe, aki vissza akarta szerezni. És mivel én összejöttem vele, elhordtak minden utolsó senkiházinak, meg sarkonállónak. Most pedig a barátom nagyon oda és vissza van velük, nekik többet ír mint nekem, mikor eddig ellenkező véleményen volt, és folyton osztotta őket.. Nemtudom ki hogy van vele, de ha az én szeretteimre mondana bárki ilyet én biztosan nem állnék vele szóba.. hát ő igen. Most ezt is mondtam neki, és persze megint csak neki állt följebb.. meg hogy az utóbbi időben, mindig én írtam, kerestem. Egyszer csak meguntam és nem írtam neki, várva hogy majd ő fog. Na persze.. várhattam.. egy teljes hétig nem keresett! Most szombaton "békültem" ki vele, de még semmi sincs rendben.. mindenki ellenem van, hogy nincs igazam, pedig de, hiszen szinte 101 % , hogy már nem szeret, vagy csak az van, hogy több mint barátság, de kevesebb mint szerelem. Csalódtam már én az életben, nem szeretnék megint. :\ Kérem fiú olvasók, aki tud segítsen! Előre is köszönöm a válaszokat :)

Üdv.: 15/L

2012. jún. 12. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
nem olvasom el ezt a hosszú szart, de biztos k*rva nehéz a 15 évesek élete
2012. jún. 12. 22:52
 2/9 anonim válasza:
én se bírtam csak az elejéig... tipikus féltékenykedés meg hisztérika amivel a srác agyára fogsz menni !!!
2012. jún. 12. 22:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kértem, hogy olvasd el! És pont nincs szükségem fölösleges kommentekre, mint a tiéd ;)
2012. jún. 12. 22:54
 4/9 A kérdező kommentje:
mivel mennék az agyára, mikor nem is beszélünk? :D
2012. jún. 12. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
szakíts vele. nem szeret.
2012. jún. 12. 22:56
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én látom így.
2012. jún. 12. 22:57
 7/9 Csegi89 ***** válasza:

Csak ide az elejére, azt a csalódtam már én az életben dolgot hagyd inkább bogaram,, ne érts félre nem azt mondom, hogy nem történhetett veled rossz,, de 15 évesen vajmi keveset tudsz az életről és a csalódásokról, hidd el...a neheze még hátra van.

Kérdésedre válaszolva, szerintem hagyd a p.icsába a gyereket, ha ennyire engedi magát befolyásolni, meg sz.arik a fejedre akkor bizony nem szeret téged.

2012. jún. 12. 22:58
 8/9 Doktor úr ***** válasza:

Én végigolvastam! :)

Ha a barátaival elmegy bulizni az nem akkora bűn, ezzel nincs semmi baj. De az hogy mindig te keresed, nem vagy neki fontos ez egyértelmű. Nyilván rosszul esik hogy a legjobb barátnődet hívják bulizni téged meg nem... Legegyszerűbb ha az egész társaságot nem keresed többet és a barátodat meg főképpen. A rossz kapcsolatok rombolják a társaságot. Inkább legyél egyedül. Tudom ez nem könnyű de ha most megteszed később majd kamatozni fog és jobban is érzed majd magad mire a suli elkezdődik megint. Ha van még kérdés írj privátot.

2012. jún. 13. 02:00
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jún. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!