Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valaszolok ugy elnek ahogyan tanacsoljak a kerdezoknek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:00
2/12 A kérdező kommentje:
Csodalkoznak ezen.
2012. febr. 15. 13:07
5/12 anonim válasza:
Igen én például állandóan terhes vagyok, helyesírási szótárral csapkodom a menyasszonyomat és szílvásbuktát csinálok egész nap... mert azt szereted
6/12 anonim válasza:
Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja, aki még ahhoz sem ért, az könyvet ír róla. És mit csinál aki még egy könyv megírásához is ostoba? Hát a www.gyakorikerdesek.hu-n válaszol, mint most én... :)
8/12 anonim válasza:
Nem. Én mindig hülyeségeket írok
9/12 anonim válasza:
Attól függ mi a kérdés.Teljesen eltérő élethelyzetekkel lehet ezen az oldalon találkozni,az is csoda,hogy némelyik ember még szabadlábon van.Elég sok nő eltűr olyasmit,ami nálam már egyáltalán nem férne bele és általában olyanok jönnek ide tanácsért akik már annyira a mocsár alján ülnek,hogy nincs rá olyan tanács,amivel egy centivel is feljebb kerülnének.A saját belátásom szerint adom a tanácsokat és a kérdező stílusától függően válogatom meg a szavaimat,de csak is olyat javasolok,amit én is megtennék vagy meg is tettem,mert jónak láttam.Szerencsére nem kerültem akkora slamasztikába még soha,hogy ne lehessen helyrehozni vagy hosszútávon szenvednem kelljen.Úgy élek tehát,ahogy jónak látom és eszerint is osztom itt az észt. :)
10/12 anonim válasza:
ez nem pont ehhez tartozik de a lényege ugyanaz...szóval..
amikor felraknak ide páran képeket, nyilván nem fogom azt mondani h úúristen te jóó ég húzz egy zacsit a fejedre, vagy menj el és renováltasd magad...hanem azt mondjuk h van esélye csak fodrász kozmetikus öltözködés stb....
van hogy a hazugsággal, jót teszünk és van hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!