Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A valaszolok ugy elnek ahogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valaszolok ugy elnek ahogyan tanacsoljak a kerdezoknek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam válaszolni, hogy nyilván ha voltam már olyan helyzetben, akkor azt tanácsolom, amit én tettem és bevált, ha pedig valamit rosszul csináltam, de tudom, hogy kellett volna, mi a megoldás rá, akkor pedig azt írom, még ha konkrétan én nem is azt csináltam abban a helyzetben.

Ha pedig valami olyan téma van, amit nem éltem át, akkor elképzelem, ha én lennék olyan helyzetben, milyen tanács segítene rajtam. És nem úgy értve, hogy mitől lenne könnyebb, mit szeretne az ember olyankor hallani, hanem mi az, ami segítene...

Sok ember van, aki írt itt valami szent szöveget, de nincs ezzel baj, mert hátha valaki ettől tud jól dönteni. Attól mert a válaszoló nem úgy él, még tudhatja mi lenne a jó. :)

2012. febr. 15. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.Van amikor én is úgy szeretnék élni de még nem sikerült de attól még tanácsolom másnak is, hogy tegye úgyanezt...
2012. febr. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!