Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint ápolatlan vagyok, tényleg?
Azt mondja, azért nem akar velem szeretkezni mert ápolatlan vagyok, de nem indokolja meg , hogy mért. Pedig semmi okost nem adtam rá. Naponta 2x fürdök, fogszabályzóm van , de nagyon odafigyelek rá, minden étkezés után mosok fogat, nem vagyok izzadós, de solutio antisudoricát is és dezodort is használok, rendszeresen használok testápolót, havonat egyszer szoliba is megyek, mert szereti ha barna vagyok. Hetente 2x-3x mosok hajat...stb. Tényleg nem értem, mindenütt szőrtelenítek, sportolok nem vagyok kövér ápolt embernek tartom magam.
Mért nem kellek neki?
fuhh..szerintem irtó nagy tahóság ilyet mondani...a párodra legfőképp:O
nem értek egyes embereket
Hagy ott a pi@ba ..-meg ez nem jóó h miatta (neki megfelelve szolizol pl). Magad miatt legyen műkörmöd v ne ,magad miatt sportolj v ne -ééés magad miatt szőrteleníts v ne!!!
Elárulom egyszer nem utasítottak el még amiatt h épp szörcsis volt a lábam pl ..fel se merült ..-azonnal ki is raktam volna.
Az igénytelenség a higiénia hiányában keresendő ..-de erre Te is odafigyelsz. Én azt látom nem a lényedért szeret téged ez a fiú ..ugy meg megette a fene az egészet :S -ne akarj megfelelni kifele ,mert elveszel a külsőségeben,és sose lesz megelégedés. Úgy vagy jó ahogy vagy és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!