Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme az életnek társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme az életnek társ nélkül?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Már azzal elüldöztem azt a néhányat, akikkel lehetett volna valami, hogy nem szaggattam le a bugyijukat, mert így elkönyveltek töketlenként.
2012. jún. 24. 12:58
 32/41 anonim ***** válasza:
Majd szólj ha befejezted nyavajgást.
2012. jún. 24. 12:59
 33/41 A kérdező kommentje:
Plasztikcicákra nem fáj a fogam szerencsére. Az is gond, hogy én már eleve minden nőnél mínusszal indulok szimplán azért is, mert nem járatom megállás nélkül a számat. Ha tudnám járatni, fel tudnám küzdeni magam, de pont ez nem megy...
2012. jún. 24. 13:02
 34/41 A kérdező kommentje:
Na mindegy, bizotsan én vagyok hibás, már hozzászoktam ahhoz, hogy elrontok mindent...
2012. jún. 24. 13:08
 35/41 anonim ***** válasza:
ha csak egy nőnek nem jönnél be lehetne mondani hogy ő a hibás, de mivel senkinek nem így nyilván benned van a hiba
2012. jún. 24. 13:10
 36/41 A kérdező kommentje:
Azt se tudom igazándiból, hogy kinek jövök be akár egy kicsikét is.
2012. jún. 24. 13:13
 37/41 anonim ***** válasza:

nincs!

cselekedj!

just do it!

2012. jún. 24. 18:16
 38/41 A kérdező kommentje:
Vágjak bele a lehetetlenbe? pffff
2012. jún. 24. 22:39
 39/41 anonim ***** válasza:

Most őszintén van bármi amivel jobb belátásra, bírunk?

Előttem két ember nagy igazságot írt, igazi boldog párkapcsolatod csak akkor lesz ha boldogan mész bele, tökéletesen kell tudnod élni nélküle is. Például, milyen hobbijaid vannak amit szívesen csinálsz,, csináld azokat, dolgozz a pénzed meg ne nőre költsed hanem saját magadra, hidd el ha pl dolgozol valamiért amik fontosak számodra (itt nem nőről van szó) és megszerzed legyen tv laptop utazás vagy akármi akkor az már kis elégedettséget sugároz beléd, hogy "igen meg tudtam csinálni nem vagyok selejt" először magadat kell meggyőzni arról, hogy nem vagy selejt, ha a nők felé egy álcá mutatsz az fel fogják ismerni, vedd példának az aldákat, nagy részük egyszerű 0ás iq-val rendelkező gyökér, de saját maguk szemébe ezt nagy királyságnak tekintik így azt sugározzák a nők felé, hogy ők királyak (most ez ne úgy képzeld el, hogy mindenkit levesznek a lábukról, de egy olyan lány aki rühelli ezeket még az is előbb jön vele össze mint egy olyannal aki gyűlöli az életet magát, hidd el az ilyenek az utcán úgy néznek ki mint akik mindjárt meghalnak.)

Egy konkrét példa: itt vagyok én, 21 évesen 0 barátnő, kevés szociális kapcsolat a lányokkal barátok nuku, hobbim nem igazán van (ennek is egy külön története van), vézna vagyok és még sorolhatnám, DE kigondoltam magamnak egy életcél félét.

1. Elkezdtem lejárni konditerembe, hogy ne legyek vékony

2. Elkezdtem egy sajét projectet amiből reményeim szerint jön be pénz

3. Ha van pénzem akkor szeretnék airsoftozni utazni, kicsit k*rvázni, egykét pénzéhes partyk*rvát megtömködni stb.

Ide egy kis megjegyzés: jómagam barátnőpárti vagyok, de a jelenlegi lelki ill testi állapotom ezt nem teszi lehetővé így először csak egy éjszakásra hajtok aztán talán méltónak érzem magam egy normális lányhoz. Persze ennek is története van, de ez se lényeg.

Én kezdetnek felállítottam egy listát, nyilván nem 2 hét múlva fog bekövetkezni a várt eredményem, de legalább küzdök valamiért, ha normál testalkatom lesz, lesz egy kis pénzem, összeszedtem pár lotyót, van hobbim amit szeretek akkor ez igen nagy önbizalmat ad az embernek, hogy igen ezért megdolgozott megvan az eredmény nem egy nagy nulla. Lehetséges, hogy egy darab pontot nem bírok megcsinálni, de legalább próbálkozom, nem írok ki 50 kérdést a gykra, hogy jajj mi lesz velem (Jó egy elkeseredett időszakba egyet volt pofám), mert így mi fog történni, lehet ha magadba nézel nem találsz válaszokat, hogy mit kéne csinálni, hogy jobb legyen, jelenleg én se találtam, de felállítottam valamit ami függetlenül attól, hogy jó vagy rossz nekem, de meg(próbálom)csinálom. Sokkal jobb, ha otthon ülök és csak telik az idő a semmivel. Ja igen és 21 évesen szűz vagyok ha ez megnyugtat

2012. jún. 24. 23:00
 40/41 A kérdező kommentje:
A testi állapotod miért nem teszi lehetővé? Ne fogd a véznaságra, mert az én képem is leszakad, hogy mennyi véznát látok szép nővel nap mint nap. Amúgy jó neked, hogy sikerült életcélokat felállítanod, már csak megvalósítani kell ezeket.
2012. jún. 24. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!