Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme az életnek társ nélkül?
sajnálatból senki nem lesz együtt veled, ha meg te erre vágysz, akkor szánalmas vagy. amúgy meg miért sajnáljon bárki is, hiszen te így is egy önsajnálat halmaz vagy, sajnálod te magadat eleget.
te mondtad, hogy elhanyagoltad a csajozást, akkor nyilván nem teperhetsz annyira.
de te meg most prostit írtál... már ne is haragudj, de az, hogy TÁRS-at akarsz (szerelemre épülő párkapcsolat, amiben a szerelem kiteljesedése a szex), más és bonyolultabb dolog, mint az, hogy csak végre szexelni akarsz egy jót...
de elárulom neked, egy ilyen önsajnálat és búkupac tényleg nem kell senkinek. vagy változtass, vagy tényleg tegyél le a barátnőkeresésről.
nekem 4 éves szerelemre épülő párkapcsolatom volt, de lehet én vagyok a hülye... ha szerinted nincs ilyen, akkor eléggé elcseszett ember vagy. tényleg menj prostihoz. azoknak legalább nem okozol lelki fájdalmat, ha átvered őket.
társ... az persze. neked csak szexpartner kell.
tessék mondtam én hogy magadban keresd a hibát:
sose volt még párkapcsolatod de már elítélet a nőket a hallott sztereotipiáktól...
ez a minden nőnek gazdag autos lakásos magasrangú csávó kell ugyanolyan előítélet mint a férfiankál a nagymellű mégis vékony cicababa aki a sport autó mellett pozol...
ha elfelejted ezt a sztereotipiát és változtatsz a kisugárzásodon akkor már is lesz esélyed csajozni...
23 évesen eddig két hsszú kapcsolatom volt, mindkettőben a fiú "minuszról" indult mert hitele volt ( a másodiknak 4 is) mégis összejöttem velük, és nem azért szakitottam velük mert csorók voltak..
a nőknek (legalábbis nekem) céltudatos pasi kell, aki tud bánni a pénzel, aki tud akkor is sporolni ha csak a minimálbért keresi meg. felméri hogy mi fontos az életben és mi nem, vállalja a tettei következményeit (és nem az van hogy van hitele de a törlesztő fizetése helyett inkább elmegy szórakozni minden hétvégén, vagy olyan dologra költi ami nem is kell neki, nincs is értelme aztán meg sopánkodik hogy nő a törlesztő)
nekem nem kell hoyg legyen kocsi vagy saját lakás, még az se kell hogy munkjáa legyen (mármitn ha tanul még) ha látom hogy lehet vele alapozni, fel tud készülni a jövöre és a nem várt kiadásokra
nem a plasztikok közt kell keresni, mert azok között csak ilyeneket találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!