Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme vele maradnom? :S hülyeség vagy más is szakítana ezek miatt?
első válaszolónál a pont ...
nem sokkal ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam, és vége is lett de ennek így kellet történnie
Nem szakítanék.
Mi is lassan 4 éve vagyunk együtt, 2 éve lassan, hogy házasok vagyunk, 3 éve lassan hogy együtt élünk.
Nálunk is vannak ilyenek, szerintem ez normális. Nem kell ezért szakítani. Az a lényeg, hogy szeretitek egymást.
Persze én is olyan vagyok hogy vágynék csókra meg néha vágynék több ölelésre meg ilyenek, de nem minden férfi egyforma, attól ő még ugyanúgy szerethet téged, mint az elején. Eleinte persze jobban tudnak udvarolni, de az, hogy most már nem annyiszor csókol és nem annyiszor ölel, szerintem nincs jelentősége.
28/N
Harmadik vagyok:
Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy kihűlt a kapcsolat, legalábbis nálunk biztosan nem!
Csak a férfiak nem mindig egyformák, meg nem minden férfi egyforma és nem mindegyik tudja hosszú távon ugyanúgy kimutatni az érzelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!