Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Látogatóba megyek páromhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látogatóba megyek páromhoz, ha ezeket veszem ajándékba fiú testvérének és anyukájának és páromnak ezek elég értelmetlen dolgok?

Figyelt kérdés
A testvére 24 éves anyukája meg 56 éves. párom 27 éves.Ma találkozom elsőnek családjával és látogatóba megyek+ pár napot hetet ott töltök náluk, és nem szeretnék üres kézzel menni. Szerintetek ha adok a fiú testvérének 2 új pólót és deot + tusfürdőt?Az anyukájának ágynemű garnitúrát, gumis lepedőt, és deo+tusfürdő + törölköző? A páromnak 1 poló+rövidnadrág+bésbol sapka+deo + tusfürdő+ bögre kávécsomagban + ezüstnyaklánc.És 1kg karaván kávé közösen mindenkinek.Mit kéne vennem még a fiú testvérének mert db ra is kevesebb mint a többié nem szeretném ha rosszul esne neki hogy mennyiségre nincs ugyan annyi mint a többi é. Bár nem nála kell be vágodnom hanem az anyukájánál és a páromnál.Nem vagyok gazdag, én úgy gondolom megérdemlik. Szerintetek jó lesz, hasznos dolgokat próbáltam írni?

2012. jún. 24. 08:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Segítsetek mit adhatnék? Illat csomag?
2012. jún. 24. 18:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Óvatosan rákérdezek a páromtól, hogy mit szeretne az anyukája és a testvére kapni....Úgy hogy ne sejtsék meg hogy én akarom adni...
2012. jún. 24. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Mit adhatnék még?

Tejóég.. már a felénél kiakadtam...minek ennyi minden? Már nem azért mondom, a bortól a tesója nem fogja azt gondolni, hogy alkoholista, de pl nekem a póló olyan dolog, hogy nehogy már a testvérem barátnője vegyen nekem..szerintem ez megalázó kicsit..meg a törülköző is szerintem...a kávé ok, meg vegyél desszertet anyukának, párodtól meg kérdezd meg, hogy a tesója csokis vagy boros inkább. Tudod van egy mondás:

A KEVESEBB NÉHA TÖBB.

Szerintem meg furcsa a felfogásod, mert nem az a lényeg, hogy emlékezzenek mit adtál, hanem emlékezzenek, hogy ADTÁL. A szándék a fontos. És ha szétmentek? Gondolod nem megy minden a kukába? :D Gondold át ezeket még egyszer. Nekem tuti szarul esne, ha a párom egy kész segélycsomaggal érkezne. Szerintem tök gáz.

2012. jún. 25. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!