Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Látogatóba megyek páromhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látogatóba megyek páromhoz, ha ezeket veszem ajándékba fiú testvérének és anyukájának és páromnak ezek elég értelmetlen dolgok?

Figyelt kérdés
A testvére 24 éves anyukája meg 56 éves. párom 27 éves.Ma találkozom elsőnek családjával és látogatóba megyek+ pár napot hetet ott töltök náluk, és nem szeretnék üres kézzel menni. Szerintetek ha adok a fiú testvérének 2 új pólót és deot + tusfürdőt?Az anyukájának ágynemű garnitúrát, gumis lepedőt, és deo+tusfürdő + törölköző? A páromnak 1 poló+rövidnadrág+bésbol sapka+deo + tusfürdő+ bögre kávécsomagban + ezüstnyaklánc.És 1kg karaván kávé közösen mindenkinek.Mit kéne vennem még a fiú testvérének mert db ra is kevesebb mint a többié nem szeretném ha rosszul esne neki hogy mennyiségre nincs ugyan annyi mint a többi é. Bár nem nála kell be vágodnom hanem az anyukájánál és a páromnál.Nem vagyok gazdag, én úgy gondolom megérdemlik. Szerintetek jó lesz, hasznos dolgokat próbáltam írni?

2012. jún. 24. 08:10
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik h szeretni fognak-e. Sőtt kicsit túlzás is ilyen sok mindent adni, egyből látni fogják szerintem hogy ezzel probalod megvenni őket.
2012. jún. 24. 08:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit túlzás. Az anyukájának vehetnél egy doboz desszertet, a tesójának egy csomag kávét, és ennyi.
2012. jún. 24. 08:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek sok, de tényleg nem akarok csak úgy egy doboz bonbonnal oda menni és leszek ott jó pár napot mivel nincsen olyan közel ide.És valami használható dolgot szerettem volna adni és nem kerülne sokba sem. És akkor ezek közül mi maradjon ha így sok? Hm?
2012. jún. 24. 08:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél amit ők nem tudnak megvenni (nem azért mert nincs pénzük, hanem mert nincs hol)
2012. jún. 24. 08:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Huuuuh , hát mindenük megvan végül is, szoba díszt és hasonlóakat nem szerettem volna mert szerintem tele van olyan apró csecsebecsékkel a házuk és nem is emlékeznének rá hogy azt ki adta. Ha fordított esetben lennénk én örülnék az ilyen dolgoknak,azért mertem ilyet írni. Mondjatok nekem 1-2 ötletet!
2012. jún. 24. 08:46
 6/13 anonim ***** válasza:
az egészre mennyit költesz 30- 40 ezret? Ezüstnyaklánc az milyent? Szerintem teljesen felsleges
2012. jún. 24. 09:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez elég gagyi őszintén szólva.

Ha férfi vagy, a férfiaknak egy üveg bort, nőknek virágot vigyél.

Ha nő vagy, a tesójának bort, a mamának édességet pl egy kis rafaello (nagy dobozos)

2012. jún. 24. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóval egyetértek. Amiket Te írtál, azt tényleg túlzásnak tartom. Ez akár kellemetlen is lehet nekik. Bőven elég, ha az anyukájának egy csokor szép virágot viszel, és/vagy csokit, bort.

Nem az fogja megalapozni a kapcsolatotokat, hogy mennyi mindent viszel. Mármint ha valakinél ez a fő szempont, akkor ott gond van. A párodnak pedig szerintem elég, ha viszel valami szép virágot, és elmondod neki, hogy mennyire szereted. :)

2012. jún. 24. 14:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy picikét túlzás, de bort nem adok a testvérének ,mert azt hinné hogy alkoholistának tartom, anyukájának meg a csoki semmi, addig tart amíg megeszi,pár hónap múlva nem is emlékszik majd mit adtam neki. Én azt szeretném ha évek múltán is emlékeznének rá amit legelső alkalommal adtam és használni is tudják.
2012. jún. 24. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Maradandó dolgot még felesleges adni, hisz még csak most fognak megismerni. Olyat ráér akkor, amikor már nagyon jó viszonyba vagytok.
2012. jún. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!