Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom anyukájának adjak puszit?
Figyelt kérdés
Tudom, h fura kérdés.. De azért érdekes a helyzet, mert mikor bemutatott neki, még abszolút nem voltunk együtt, csak barátként mentem el hozzá.. És ugye akkor csak kezet fogtam vele, mint bárkinek akinek bemutatnak. Egyetlen egyszer voltam náluk azóta, mióta együtt vagyunk, akkor csak simán köszöntem. Olyan fura, én nem tudom:D2012. febr. 19. 21:59
1/2 anonim válasza:
Nem kell ha majd minimum 3 hete jártok és már az anyja hajol akkor illik.
2/2 A kérdező kommentje:
mikor először voltam náluk úgy, h már hivatalosan is együtt voltunk, akkor az még nem volt 3 hét. most 1 hónapja, és sztem nem túl sokára megint megyek hozzájuk. akkor az a lényeg, h meg kell várni, amíg az anyukája hajol?
2012. febr. 19. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!