Miért van az hogy én senkinek sem kellek? Értelmetlen és reménytelen az életem.
"Az élet olyan mint egy doboz csokoládé. Egy olcsó, haszontalan ajándék,
amit senki sem kér. Nem visszaváltható, mert amit visszakapsz az egy újabb doboz csokoládé. Tehát, be vagy ragadva ebbe a körülirhatatlan tejszinhabos, mentolos ragacsba, amit értelmetlenül behabzsolsz ha nincs más. Persze, néha találsz mogyorós vajast is vagy vajas karamellást, de azoknak az íze mulandó. És a végén nem marad semmi, csak a törött darabkák a megkeményedett fogtörő mogyoróval. És ha már makacsul megettél mindent, nem marad más, mint egy üres doboz, tele hasztalan barna papírgöngyöleggel."
Nem ittam sok bort, de ahhoz eleget, hogy ne értsem ezt a katyvaszt. :D
Először is, milka csoki vagy igazi csoki? :D
aha. és akkor most mi a kérdés? ha minden kapcsolat úgyis csak érdek, akkor minek neked kapcsolat?
amúgy meg ha az adna értelmet az életednek, hogy kapcsolatban legyél, az elég szánalmas...
én is ilyen vagyok azért járok ide trollkodni
nem kell leszbikus kecske ? :D
Úgy látszik nem érted a szöveget amit ideírtál, ezért tartasz ott ahol!
Az idézet pont annak az abszurdítására hívja fel a figyelmet, akik nem tudják értékelni az élet által kapott ajándékokat.
Hiszen az élet viszonzás igénye nélkül adja neked a finomabbnál finomabb dolgokat, amit, ha Te nem akarsz elfogadni, ad helyette másikat. Egészen addig amíg el nem fogadod, a legkülönbözőbb ízben nyújtja ajándékait, és Te elfogyasztod, a csokoládé eltölti bensődet, eggyé válik Veled, átjárja ereid és boldogsággal tölt el, beépül a sejtjeidbe, csak a papír nem lehet a tiéd, és a doboz, de nem is az ajánék lényege, az értéktelen, az ajándék lényege Neked szól, az egész bennsődnek.
Az, hogy ezt Te tudod-e látni, értékelni, az a Te döntésed eredménye. Ennek a fontosságára hívja fel a figyelmet az idézet. Hogy az élettől kapott ajándékok édes boldogság vagy haszontalan üres keserűség az csak rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!