Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után amikor minden olyan üres és értelmetlen, milyen célokat tűztök ki magatok elé?
Szakmai gyakorlat, megtanulni egy új nyelvet 0-ról, szakdolgozat, államvizsga... Egy év alatt kipipáltam az összeset, hát nem unatkoztam! Mellette rengeteget olvastam, mindenféle pozitív gondolkodásról szóló könyvet, amik alapjaiban változtatták meg a gondolkodásmódomat. Bármennyire is szenvedtem a szakítás miatt fél évig, utólag mégis jó visszagondolni erre az időszakra,mert életem 23 évének eddigi legtermékenyebb éve volt ez, és emellett rengeteget változtam is, szerintem nagyon jó irányba.És egy szemét pasi kellett ehhez :-D
Szóval csak hajrá! Hidd el, közhely, de az idő minden sebet begyógyít! Nézd a jó oldalát! Most van időd magaddal foglalkozni, s ráadásul, mivel megszabadultál egy nem működő kapcsolattól, mostmár bármelyik pillanatban betoppanhat az életedbe a nagy Ő :)
Haladnod kell az életeddel, a kötelességeiddel. Figyelj oda magadra, hogyha találkozol a következő jelölttel, mindig a lehető legjobb fomrádat hozd szellemileg és testileg is. Optimistának kell lenned de ezt csak úgy érheted el, ha a fentieknek eleget teszel. :)
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!