Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék, de nagyon nehéz! Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h mi régóta vagyunk együtt (5 és fél éve)+2 éve össze is költöztünk,de már hónapok óta szinte semmi se jó,nem szeretget,állandóan csak hülyéskedik,ha szépen megkérem h hagyja abba akkor beszólogat h "maradjá má..." ha meg el akarom magyarázni h miért ne tegye egyből besértődik,akkor meg"hagyjam őt a hülyeségeimmel" stb...szóval tiszta hülye,meg szinte havi 1x ha lefekszik velem,meg mostanában heti 2x-3x a tesójával meg pár haverjával kocsmázik,későn jön haza,de az ritka ha berugva,engem persze itthon esz a fene,elvégzem a házi munkát,persze ami az ő dolga azt ő megcsinálja,csak velem soha nem jár sehova,nekem csak 1 barátnőm van,de ő vidéken lakik,így vele is csak ritkán találkozok,lényegébe én itthon dekkolok.nagyon szar és elegem van ebből az életből,menekülni akarok,de soha nem sikerült még megtennem h el küldjem a francba és szakítsunk.miért nem tudom megtenni?lécci segítsetek
2012. jún. 23. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ezek alapján nem feltétlenül vele van abaj, próbálj valahogy lazítani, tudom hogy nehéz, ha nincsnenek barátaid, de oldd meg vhogy,
2012. jún. 24. 00:13
 2/3 anonim ***** válasza:

azért nem tudsz szakítani, mert biztos pont az életedben, meg mert eltart gondolom. legalábbis azt mondtad, hogy otthon dekkolsz, ergo nem jársz dolgozni, különben jobban lefoglalnád magad.

ha változtatni akarsz, ültesd le, próbálj vele beszélni, ha nem megy, akkor szakítasz. nem lehet megmondani, hogy csináld, egyszerűen csak tedd meg. tudom, hogy kicseszett nehéz, és valszeg inkább majd eltűröd a helyzetet, minthogy megtedd, de ne tett tönkre az életed...

2012. jún. 24. 00:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindketten melózunk
2012. jún. 24. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!