Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz telefonon "szakítani"?
Direkt raktam idézőjelbe, mert tulajdonképpen nem vagyunk együtt, csak találkozgattunk pár alkalommal (összesen 3x, ebből egy a megismerkedés).
Aranyos, bejön, jól kijövünk egymással, de hiába próbálom tagadni, még mindig az exemet szeretem (akivel bár nagyon lassan, de újra alakulgatnak a dolgok).
Csütörtökön mennék (mentem volna ) a sráchoz filmet nézni, de mivel erre a döntésre jutottam, ezt már feleslegesnek érzem, főleg mivel esélyes, hogy bepróbálkozik, és egy ilyen helyzetben még kellemetlenebb elmondani, mi van.
Szimplán találkozni is fura lenne, mert ha én ma mondanám neki telefonban, hogy simán csak fussunk össze, mert nem akarok elmenni hozzájuk, akkor már szerintem nagyjából levágná a szitut..
Egy ilyen friss ismerettségnél is úgy korrekt, ha személyesen mondom el neki, vagy felesleges így túlbonyolítani? Mert az is milyen már, hogy alig ismerjük egymást, és elrángatom őt egy találkozóra csak azért, hogy 2 mondatban közöljem vele, hogy ez nem fog menni. Igazából nincs ezen mit kifejteni, szóval nem lenne itt semmiféle ’hosszas átbeszélés’.. Ti mit tennétek a helyemben? 20/L
egyik barátnőmmel úgy szakított a barátja, hogy- mivel másik városban lakik- megkérte egy közös barátjukat, aki minden nap átjár szinte ide, hogy ő mondja meg neki a szitut, mert ő "csak ezért nem fog leutazni" hozzánk. ők se jártak sokáig, ők se találkoztak túl sokszor, de a barátnőm mégis kiakadt, hogy hogy nem volt benne ennyi gerinc. mellesleg, azóta se beszéltek, de a barátnőm azon jobban ki van akadva, hogy nem személyesen mondta el a dolgokat, hanem egy közös barátot küldött, hogy "szakítson" vele.
remélem, érted a fent elmesélt (igaz) történet lényegét, és hogy mi köze is van a te esetedhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!