Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz telefonon "szakítani"?

Figyelt kérdés

Direkt raktam idézőjelbe, mert tulajdonképpen nem vagyunk együtt, csak találkozgattunk pár alkalommal (összesen 3x, ebből egy a megismerkedés).

Aranyos, bejön, jól kijövünk egymással, de hiába próbálom tagadni, még mindig az exemet szeretem (akivel bár nagyon lassan, de újra alakulgatnak a dolgok).

Csütörtökön mennék (mentem volna ) a sráchoz filmet nézni, de mivel erre a döntésre jutottam, ezt már feleslegesnek érzem, főleg mivel esélyes, hogy bepróbálkozik, és egy ilyen helyzetben még kellemetlenebb elmondani, mi van.

Szimplán találkozni is fura lenne, mert ha én ma mondanám neki telefonban, hogy simán csak fussunk össze, mert nem akarok elmenni hozzájuk, akkor már szerintem nagyjából levágná a szitut..

Egy ilyen friss ismerettségnél is úgy korrekt, ha személyesen mondom el neki, vagy felesleges így túlbonyolítani? Mert az is milyen már, hogy alig ismerjük egymást, és elrángatom őt egy találkozóra csak azért, hogy 2 mondatban közöljem vele, hogy ez nem fog menni. Igazából nincs ezen mit kifejteni, szóval nem lenne itt semmiféle ’hosszas átbeszélés’.. Ti mit tennétek a helyemben? 20/L

2012. jún. 20. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Háááát, határ eset, de szerintem jobb lenne személyesen. Én is jártam így egyszer, aminek az lett a vége, hogy vagy 2 órán keresztül beszélgettünk még, és senkinek se volt gáz. :)
2012. jún. 20. 13:23
 12/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! Végül megoldódott.

Felhívott, és mondtam neki, hogy jobb lenne holnap simán csak találkozni. Ahogy sejtettem, rögtön ráérzett, és megkérdezte, hogy baj van? Erre csak annyit mondtam, hogy jobb lenne ezt személyesen megbeszélni.Azt akartam, hogy mondjam el most,és én így tettem. Mondta, hogy jobb így, és hogy ezért felesleges lett volna találkozni.

Szóval a tanulság: mindenki másképp vélekedik erről.Azt hiszem a 2. válaszoló kérdezte, hogy én nem várnám-e el ezt hasonló helyzetben? Erre azt tudom mondani, hogy nem. Más az, ha két ember hónapokig, évekig együtt van, akkor nyilván meg kell adni a módját a szakításnak, ilyen esetben nincs arra mentség, ha nem személyesen történik. Viszont futó, vagy épp hogy csak kialakulóban lévő kapcsolatnál sokszor jobb nem túlbonyolítani.Én fordított esetben bár korrektnek tartanám az illetőt, amiért szemtől szemben elmondta, ugyanakkor feleslegesnek is érezném. Mindenki más, és mást igényel.

2012. jún. 20. 19:12
 13/15 A kérdező kommentje:
'azt akartam, hogy mondjam el most'= azt akartA:D Ő.
2012. jún. 20. 19:45
 14/15 anonim válasza:
nagyon gaz... velem ugyanezt csinalta a baratnommar ha lehet ennek nevezni... tok s.zar erzes volt. Legalabb Skypeon videohivasban mondta volna, hogy lassuk egymas arcat... szoval nagyon gaz
2012. jún. 20. 22:08
 15/15 Hanariko ***** válasza:
szerintem helyesen tetted, hogy így vezetted fel. Legalább látta (hallotta) hogy személyesen akartad, de valójában tényleg fölösleges lett volna.
2012. jún. 28. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!