Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ért meg senki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ért meg senki? Miért nem lép be az életembe egy normális, aranyos fiú sem?

Figyelt kérdés

Az embereknek úgy érzem, hogy fogalmuk sincs rólam. Még a saját családomnak is alig. Nem tartják semmire, amit csinálok, nem ismerik el a tehetségem. Ugyanez van a férfiakkal. Le sem sz*rják, hogy ki vagyok, állandóan megd*gni akarnak, vagy olyan iszonyatos csicskák, hogy én egy perc alatt elküldöm őket. Ha mégis komolyabb szándékkal közeledik valaki, annak is vége szakad, mert hamar kijönnek a különbségek: A legtöbb fiút a bulizás érdekli, meg az ivás, én pedig ezeket egyáltalán nem kultiválom, főleg nem a korosztályomban népszerű stílusban. Erre persze jön a csalódás, hogy azt hitték, hogy én belevalóbb, bulizósabb lány vagyok...stb.

Nagyon unom már, hogy senkit nem érdekel a lelkem, senkivel sem egyezik az ízlésem (pl. zene, film), senkivel sem lehet igazán érdekes, és vidám, elvont, emlékezetes dolgokat csinálni.

Itthon is feketebárány vagyok, mert más vagyok, mint a családtagjaim. Nem találtam meg rögtön, érettségi után, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel, és nem tudták elfogadni, hogy nem mentem alibiből egyetemre azonnal, csak most fogok. A rajzaimat, és az írásaimat pedig kinevetik, és közlik, hogy foglalkozzak értelmesebb dolgokkal.

Bocsi, hogy most ezt leírtam így, egy összevisszaság az egész, de bennem van a remény, hogy itt tud valaki mondani valami okosat, vagy bátorítót, mert nagyon el vagyok keseredve.

2012. jún. 22. 23:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

"és van annyi lelkiismerete hogy amíg nem épített ezen felül stabil egzisztenciát, addig nem hódít nőket"

Na ez a mondatod végérvényesen ütött, ember! :D Innentől kezdve egy rohadt válaszodat nem veszem komolyan.

Szerinted engem pl. hol érdekel egy pasi pénze? Elárulom: Sehol. Még legalább 5 évig semmilyen szinten nem érdekel a pénz, mivel ha még lenne is egy barátom, aki szegény, mint a templom egere, az sem baj, mert ameddig tanulok, addig a szüleim támogatnak anyagilag. Amikor befejeztem a tanulást, és kirepülök a fészekből, akkor is csak annyi fog érdekelni, hogy legalább az egyikünknek legyen valami munkahelye, hogy ne haljunk éhen. Egyáltalán nem várnám el, hogy eltartsanak, mindenképp dolgozni szeretnék majd.

Te sem voltál még szerelmes, ha ahhoz kötöd ezt az egészet, hogy van-e egzisztenciád. Tudod, ha ténylegesen egymásba szeret két ember, akkor ott nincs helye a pénz dilemmának.

Jah, és azzal ne is próbálkozz, hogy a nők pénzéhesek, "a csajozáshoz" pénz kell stb. stb., mert csak kiröhöglek, előre szólok!

2012. jún. 25. 15:54
 42/51 A kérdező kommentje:
U.i.: Attól nem tűnsz okosabbnak, hogy idegen szavakat használsz! :D
2012. jún. 25. 15:56
 43/51 anonim ***** válasza:

30 évre havi 380 ezer ft havi törlesztőt a pasi pucér segge mellé bevállalnál az igaz szerelem mellé csillagom? Anyádék majd segítenek igaz? :-)

Ha nem vagyok szimpatikus, csak drukkolj h beledögöljek ;)

2012. jún. 25. 15:59
 44/51 A kérdező kommentje:
Elég közönségesen fejezed ki magad, de igen, bevállalnám a "PUCÉR SEGGE MELLÉ". Ameddig nincs saját keresetem, addig nem tudok segíteni, de ha már befejeztem a tanulást, és dolgozok, és ilyen lenne a barátommal, akkor igenis bevállalnám, és segítenék. Tudod arról szól ez a dolog, hogy EGYÜTT megoldják a gondokat, akik szeretik egymást.
2012. jún. 25. 16:04
 45/51 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen húzás-vonás kontextusában, mint ez a kérdés valóban az tűnik reálisnak, hogy bevállalnád, de inkább gondold át újra. Mivel én vagyok ebben a helyzetben, az én felelősségem hogy nem vonok bele olyanokat akik nem tudnak mit kezdeni a teherrel és nem bírják! Hamis reményekkel meg tele van a padlás, és bármi becsúszhat amivel a szakadékba húzhatom azt is akinek a legnagyobb hibája hogy engem szeret, ez pedig még akkora teher hogy a saját képességeimet gyengíti, hogy megoldjam a problémát. Nem várom el, hogy bárki megértsen, mert ez nem átlagembernek való teher. Sőt, igazából fel sem lehet fogni, akivel megosztom az vagy nem fogja fel, és azt mondja nyissak egy hotdogozót és az pikk pakk megoldja, van aki keresztet vet rám és van aki a világ legerősebb emberének tart. Én az utóbbit fogadom el sajátomként, mert 3 barátom is megölte magát az én adósságom töredékéért. Tényleg, nem lehet elvárni hogy megértsék az emberek, hogy nem homokozólapátról beszélünk, hanem emberéletről.

De légy türelmes, sok gyémánt pali készül az elkövetkező évek alatt, csak legyen szemed hozzá!

2012. jún. 25. 16:16
 46/51 A kérdező kommentje:

"van aki keresztet vet rám és van aki a világ legerősebb emberének tart. Én az utóbbit fogadom el sajátomként, mert 3 barátom is megölte magát az én adósságom töredékéért. "

Hát ez most így szétvitt...XDDDD Nem te vagy erős, hanem a 3 barátod az életképtelenül gyenge. Ennyi.

De még a világ legerősebb embere. Ez kész. :'D Azért meg nem ölöd meg magad az adósság miatt? Szerintem te egy troll vagy, komolyan ezt hinni.

2012. jún. 25. 17:27
 47/51 anonim ***** válasza:

"Az embereknek úgy érzem, hogy fogalmuk sincs rólam."

Most már van! puszi

2012. jún. 25. 17:48
 48/51 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom kihagyni a végére: "bennem van a remény, hogy itt tud valaki mondani valami okosat, vagy bátorítót, mert nagyon el vagyok keseredve"
2012. jún. 25. 18:02
 49/51 anonim ***** válasza:
Alea iacta est....
2012. jún. 25. 18:10
 50/51 A kérdező kommentje:

# 50

A te hülyeséged még az esetleges okos, vagy bátorító szavaknál is sokkal jobb. Rég nem röhögtem ennyit.

Most azt hiszed, hogy jól megmondtad a magadét, vagy mi?

Csak egy szerencsétlen pancser vagy, mint megtudtuk, aki azért büszke magára, mert nem öli meg magát anyagi gondok miatt. :D Most egy ilyennel mit lehet kezdeni? Komolyan vehetetlen vagy, ennyi.:)

Hiába idézgeted a szavaim, csak magadat teszed még ennél is nevetségesebbé.

Igen, vannak pillanatok, amikor el vagyok keseredve, de soha nem jöhet egyetlen egy olyan probléma, ami miatt én képes lennék megölni magam (főleg nem anyagi gondok miatt), és közel sem tartom magam olyan hú de erős embernek. Te viszont gyenge vagy, ha komolyan az akadályoz meg a szerelemben, és a párkapcsolat kialakításában, hogy adósságod van. Nem úgy nézed, hogy meg lehet oldani a gondokat együtt, ha szeretitek egymást, és kitartotok egymás mellett, hanem, hogy te nem húzod le a szarba a másikat, mert az "átlag embernek nem való". Mert te olyan különleges ember vagy, mi meg átlagemberek?:DDD

Jah, különleges vagy. Különlegesen nagy pancser, aki azzal akar okosnak tűnni, hogy másoknak megmondja a "tutit", ami dübörgő hülyeség, és gusztustalan, alaptalan sértegetés néhány idegen szóval megspékelve, hogy okosnak, és szakszerűnek tűnjön. :D Sajnálom, de egyetlen szavadra sem adnék soha az életben!

Menj, és oszd a hülyeséget a keresztet vető barátaidnak! Puszi.

2012. jún. 25. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!