Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ért meg senki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ért meg senki? Miért nem lép be az életembe egy normális, aranyos fiú sem?

Figyelt kérdés

Az embereknek úgy érzem, hogy fogalmuk sincs rólam. Még a saját családomnak is alig. Nem tartják semmire, amit csinálok, nem ismerik el a tehetségem. Ugyanez van a férfiakkal. Le sem sz*rják, hogy ki vagyok, állandóan megd*gni akarnak, vagy olyan iszonyatos csicskák, hogy én egy perc alatt elküldöm őket. Ha mégis komolyabb szándékkal közeledik valaki, annak is vége szakad, mert hamar kijönnek a különbségek: A legtöbb fiút a bulizás érdekli, meg az ivás, én pedig ezeket egyáltalán nem kultiválom, főleg nem a korosztályomban népszerű stílusban. Erre persze jön a csalódás, hogy azt hitték, hogy én belevalóbb, bulizósabb lány vagyok...stb.

Nagyon unom már, hogy senkit nem érdekel a lelkem, senkivel sem egyezik az ízlésem (pl. zene, film), senkivel sem lehet igazán érdekes, és vidám, elvont, emlékezetes dolgokat csinálni.

Itthon is feketebárány vagyok, mert más vagyok, mint a családtagjaim. Nem találtam meg rögtön, érettségi után, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel, és nem tudták elfogadni, hogy nem mentem alibiből egyetemre azonnal, csak most fogok. A rajzaimat, és az írásaimat pedig kinevetik, és közlik, hogy foglalkozzak értelmesebb dolgokkal.

Bocsi, hogy most ezt leírtam így, egy összevisszaság az egész, de bennem van a remény, hogy itt tud valaki mondani valami okosat, vagy bátorítót, mert nagyon el vagyok keseredve.

2012. jún. 22. 23:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 ASOT ***** válasza:

háát nem sok embernek jött össze komoly kapcsolata szórakozóhelyekről. Mondjuk 7 évvel ezelőtt ott ismertem meg egy lányt és 2 évig tartott is a dolog. De az akkor volt :)

talán egy hangyányit más volt...

a kapcsolatokba párkeresésbe meg nagyon beleszól a média is...amit látnak meg hallanak meg olvasnak az emberek tv-ben újságokban , meg egyebek...ott azt látni, hogy modell alkatú csajszi gazdag pasival...ennyi. vagy mindenki dug mindenkivel.

Még 1 sz@ros barátok köztben is abban a sz@ros házban is mindenki dugott már mindenkivel...:)

nem azt mondom h szórakozóhelyen esélytelen normális lányt vagy fiút találni, de 100-ból 1!

a társkeresők szintén ilyenek..100-ból 1 nek sikerül.

utcán felejtő mindenki megy valahová van egy hely ahová meg akar érkezni, és nem igazán állna meg senki :)

én az Auchanban ismerkedek újabban :) több kevesebb sikerrel, de ott egyszerű :)

tény egy barbibabához én sem megyek oda, akinek műszempillák, minden reggel tökéletes smink meg 1 kg puder, de ha megszólal és kinyitja a száját kirohanok a világból (amúgy volt ilyen, 1x gondoltam adunk ennek is 1 esélyt, elkezdtem vele beszélgetni mondom úr isten)

1x egy esélyét mindenki megérdemel aki kicsit is beletartozik az ideálunkba. hogy kiderüljön mi rejlik benne.

2012. jún. 24. 16:24
 32/51 A kérdező kommentje:

Auchan-ban? :D Milyen szöveggel szoktál, ha megkérdezhetem?:)

Amúgy a barbibabás dologra annyit mondok, hogy véleményem szerint akinek egy kiló smink, meg sok mű dolog kell ahhoz, hogy kinézzen valahogy, az igaziból nem is szép...:)

2012. jún. 24. 16:30
 33/51 ASOT ***** válasza:

így van! :)

áá azt max privátban írom meg ha érdekel, a végén még felismer valaki a beszédem alapján :)

2012. jún. 24. 16:40
 34/51 A kérdező kommentje:
Akkor dobd a privit, tényleg kíváncsi vagyok! :)
2012. jún. 24. 16:42
 35/51 anonim ***** válasza:
79%

Nem is tudom hogy kezdjem, mit írjak. (Igen, ez a szokásos probléma.)

Először is, én részben hasonlóan vagyok a dolgokkal kapcsolatban, mint te. Senkivel sem egyezik semmilyen érdeklődési köröm (főleg zenében). Csakhogy nekem nincsenek barátaim, neked legalább vannak. Nemhogy rendes aranyos nővel nem találkoztam, de még olyan nagyjából korombeli emberrel sem, akivel értelmesen lehetne beszélni komoly dolgokról. (Csak annyi, hogy nagyjából jóban vagyok az emberekkel.)

Én éppen most szereztem meg a nyelvvizsgát, de semmivel sem kerültem közelebb ahhoz, hogy rájöjjek mit akarjak csinálni a jövőben.

Amúgy teljesen igazad van. Egy neked való fiút nehezen fogsz találni, de sikerülhet (habár nekem fogalmam sincs róla, hogy hol kéne keresnem egy ilyen lányt).

Te viszonylag hasonlítasz rám. Belépnék én az életedbe, de hát ... (mondjuk úgy, hogy kb. annyi az esélye a dolognak, minthogy Észak-Korea elnöke legyek). :(

Ahogy látom ASOT válaszoló már egyenes útban van feléd, kérdező. :) Fogadjunk, hogy a kérdező Pest megyében lakik. (Ebben az esetben ASOT is.)

Amúgy romantikus vagy? Na nem találgatok tovább.

2012. jún. 25. 01:55
 36/51 anonim ***** válasza:

ASOT jófej én is viszonylag kommunikáltam már vele. De tudtommal ebben is dolgozik.

A kérdezőnek meg nem is tudom mit mondhatnék, annak a hozzászólásait vegye magára amik valóban utalnak is rá, biztos nem mind de biztos akadnak olyanok amik őt is jellemzik.

2012. jún. 25. 12:43
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésre nem lehet jó választ adni, mert rejtett tranzakció van a háttérben, azaz önsajnálat, és a lelkének simogattatása miatt tette fel a kérdést, esetleg mert ismerkedés is becsúszik.

Aki nem foglalkozik alkalmazott pszichológiával, nem értheti elsőre, de azért látja hogy itt valami bűzlik.

Ebben az a bökkenő, hogy pozitív megerősítést kap több helyről abban, hogy ő teljesen oké, és az egész világ szar körülötte. Tisztán látható, hogy az őt piedesztálra emelő válaszok nincsenek lepontozva, így idomítja a környezetét arra, hogy azt mondják neki ami tetszik. Ezzel a saját életét rákosítja el, mert elvágja a lehetőségét hogy őszinte, és igazi visszajelzéseket kapjon magáról, tehát valójában igen rossz befektetés. Én büszkén vagyok csicska egy ilyen ember szemében, mivel nyitott vagyok, és szeretek tanulni mindenből, mindenkitől. Az, hogy valakinek fáj az igazság sajnálattal veszem tudomásul, és felelős vagyok azért, hogy csak abba fektessek energiát, aki azt megérdemli. A kérdezőnek sajnos hiányoznak a belső feltételei ahhoz, hogy a leírtak egyáltalán hasznára váljanak, ez pedig szánalmat ébreszt. Tényleg, szívből kívánom neked a legjobbakat, de amíg nem érdemled meg a világ összes segítsége sem fog érni semmit!

2012. jún. 25. 13:07
 38/51 anonim ***** válasza:
0%

Búcsúzóul a faék egyszerűségű válaszom:

Zsák a foltját!

Ha normális pasit akarsz, akkor tessék normálissá válni!

2012. jún. 25. 13:11
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

13:07

Te csak egy tipikus primitív ember vagy. Magadra ismertél a kérdező leírásában, mert te is azok közé a primitív beszűkült fiúk közé tartozol, akiknek csak az ivásból áll az életük, a dugáson kívül meg semmit sem értenek a nőkhöz. Az egoizmusodat is mutatja, hogy gondolkodásra képtelen vagy, de ennek ellenére okoskodni próbálsz. Felismerted magad, de nem akarod elviselni az igazságot, mert ez fáj neked. Fáj neked, hogy a te válaszaid le vannak szavazva, de nem vagy képes beismerni magadnak, hogy azért vagy leszavazva, mert baromságokat írsz. A beképzeltséged nem engedi neked, hogy beismerd magadnak, mert fáj neked az igazság. Inkább nézzél tükörbe mielőtt baromságokat írsz!

2012. jún. 25. 14:35
 40/51 anonim ***** válasza:

Na 41-es akkor lássuk a medvét!

1. nem értek a dugáshoz egyáltalán, 4x szexeltem életemben

2. ha nem gondolkodom, abból következik hogy te igen, lássuk, szerinted mi a probléma? olvasni én is tudok

3. az egoizmust nem tagadom, mert nem látom be a magam dolgát, ha így gondolod tuti lehet benne valami

4. beképzelt nem vagyok, de öntelt igen

Tükörbe nézve azt a sokat megélt arcot látom, aki a skizofrén szülei által ráhagyott 200.000 chf adósságot, és neuraszténiát göngyölíti fel 25 évesen, és van annyi lelkiismerete hogy amíg nem épített ezen felül stabil egzisztenciát, addig nem hódít nőket, végképp nem nemz utódot. Eközben pedig elborzad, hogy egyesek jó dolgukban ilyen luxust engednek meg maguknak. Emellett pedig szenvtelenül tűri, hogy piálós dugós senkinek nevezik, és 'nem értik meg'. Ezek után szerinted össze tudsz törni valami random szúrkálással? Te kis hülye :DDDD

2012. jún. 25. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!