Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ért meg senki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ért meg senki? Miért nem lép be az életembe egy normális, aranyos fiú sem?

Figyelt kérdés

Az embereknek úgy érzem, hogy fogalmuk sincs rólam. Még a saját családomnak is alig. Nem tartják semmire, amit csinálok, nem ismerik el a tehetségem. Ugyanez van a férfiakkal. Le sem sz*rják, hogy ki vagyok, állandóan megd*gni akarnak, vagy olyan iszonyatos csicskák, hogy én egy perc alatt elküldöm őket. Ha mégis komolyabb szándékkal közeledik valaki, annak is vége szakad, mert hamar kijönnek a különbségek: A legtöbb fiút a bulizás érdekli, meg az ivás, én pedig ezeket egyáltalán nem kultiválom, főleg nem a korosztályomban népszerű stílusban. Erre persze jön a csalódás, hogy azt hitték, hogy én belevalóbb, bulizósabb lány vagyok...stb.

Nagyon unom már, hogy senkit nem érdekel a lelkem, senkivel sem egyezik az ízlésem (pl. zene, film), senkivel sem lehet igazán érdekes, és vidám, elvont, emlékezetes dolgokat csinálni.

Itthon is feketebárány vagyok, mert más vagyok, mint a családtagjaim. Nem találtam meg rögtön, érettségi után, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel, és nem tudták elfogadni, hogy nem mentem alibiből egyetemre azonnal, csak most fogok. A rajzaimat, és az írásaimat pedig kinevetik, és közlik, hogy foglalkozzak értelmesebb dolgokkal.

Bocsi, hogy most ezt leírtam így, egy összevisszaság az egész, de bennem van a remény, hogy itt tud valaki mondani valami okosat, vagy bátorítót, mert nagyon el vagyok keseredve.

2012. jún. 22. 23:27
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Tölts fel pár rajzot :D

Így legalább lehetne következtetni a stílusodra és a tehetségedre. És amúgy se ártana pár konkrétum, hogy jobban képben legyünk az eseteddel. Például, miért ismerkedsz "partyarcokkal", ha nem nem is szeretsz inni, és akiken látszik, hogy sz@rnak az érzékeny, picike lelkedre?

Mit értesz vidám, elvont, emlékezetes dolgok alatt?

Mi miatt keseredtél el pont most?

2012. jún. 22. 23:39
 12/51 A kérdező kommentje:

Honnan szülted te ezt a sok baromságot? :D Röhögőgörcsöt kaptam a válaszodtól. Remélem, hogy viccnek szántad. Ha nem, akkor inkább nem mondok véleményt, mindenkinek jobb úgy.:)

2012. jún. 22. 23:51
 13/51 anonim ***** válasza:

Sajnos az baj, hogy az emberek nagy többsége "halad" a korral...Nincs bennük elfogadóképesség, nem tudják értékelni a konzevativizmust, nem tudják értékelni a művészetet, nem tudnak értékelni semmit.

Jó, én sem vagyok egy művészlélek, ugyanakkor fiú létemre nagyon szeretek olvasni. Sokszor látom az emberek szemében a megrökönyödést, hogy "úristen, bolond ez?". Ilyenkor sokszor sírni tudnék az emberi ostobaságon, de aztán eszembe jut, hogy miért kellene őket sajnálnom? Hiszen ők választották azt amit. Boldogulni nem fognak vele, aztán erre vagy rájönnek, vagy nem. Csak utána ne sírjanak nekem...

Mást nem tudok tanácsolni, mint hogy maradj olyan amilyen vagy, vagy ahogyan Te jól érzed magad. Más(ok) miatt ne akarj megváltozni, mert azzal csak magadnak ártanál. Fel a fejjel Te lány, éld úgy az életed ahogy szeretnéd! ;)

2012. jún. 22. 23:53
 14/51 MolotovPunk ***** válasza:

Azért a minden hétvégén bebaszós ,drogozós discó p-csákat pl én sem bírom.

Néha azért lehet viszont bulizni.

Mondjuk discóban sose :D

Kell az (igazi) kikapcsolódás is,ezt értem például a társaságra is.Kis sörözés stb,bor,kinek mi.

Ha Rockot/Metalt hallgatsz,rossz ember csak nem lehetsz XD

2012. jún. 22. 23:57
 15/51 A kérdező kommentje:

Többek között azt hallgatok, utolsó! :) Méghozzá azokon belül is sokfélét.

Amúgy nem azt mondom, hogy nem lehet bulizni, csak a korombeliek máshogy értelmezik a bulit, mint én...

2012. jún. 23. 00:09
 16/51 anonim ***** válasza:
Én is sokat olvasok,de velem mégse kekeckedik senki,mert annak beverném az orrát:D Az szerintem is szánalmas,hogy az a "buli",hogy mindenki holt részegre issza magát..
2012. jún. 23. 00:15
 17/51 anonim ***** válasza:

hát én sok rendes pasit ismerek, csak legtöbb foglalt ahogy én is :)

viszont nagyon ismerős vagy te nekem, vagy csak van nagyon hasonló szituációban vagytok

2012. jún. 23. 00:18
 18/51 A kérdező kommentje:
Sajnos vagyunk így páran, a két legjobb barátnőm is hasonló szituban van...
2012. jún. 23. 00:25
 19/51 anonim ***** válasza:

Megértem hogy nehéz, sok pasi hajt csak a szexre. Én ilyenkor azt ajánlanám csajok, hogy próbáljatok ti kezdeményezni, még hozzá olyan pasiknál akik első látásra nem a legjobb választások, de nem annyira bulizosak, és szerények kedvesek. A baj ezekkel a srácokkal hogy legtöbb nem is hiszi el hogy jó pasik lehetnek.

Tudom nőknek két legfontosabb a férfiban az hogy ők kezdeményezzenek és legyenek magabiztosak, de sok srác ezek közt még képes udvarias, kedves lenni a nőkkel és tisztelni őket.

Engem konkrétan barátnőm hívott el randira, de azután hogy ő is megtette az első lépést én is felbatorodtam, és már lassan egy éve együtt vagyunk. :)

23/f

2012. jún. 23. 06:53
 20/51 ASOT ***** válasza:

Trance forever! :)

a legújabb legszebb! :)

http://www.youtube.com/watch?v=ezqLmm18F5c&list=PL5871CDC373..

Te félig az olyan nők közé tartozol akik olyan modellek, szépek gyönyörűek tudják a rokonai barátai, hogy a külsejével sikeres, és SENKIT nem is érdekel a belsője... mert az hiszik, hogy egy szépségnek aki kívülről szép, annak belül is szép az élete....de ők sem kapják meg azt amit szeretnének, a szenvedélyt, romantikát ésatöbbit....

Ismertem egy ilyen lányt, és elege volt abból, hogy nem érdekelt senkit, hogy mit tanul, mit szeretne mivel foglalkozik, modell volt + egy elit szórakozóhelyen táncolt, és hát mindenki csak a külsőt látta a szépet rajta, és a mosolyt...csak az a mosoly nem volt igazi hanem megjátszott volt...

2012. jún. 23. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!