Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ért meg senki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ért meg senki? Miért nem lép be az életembe egy normális, aranyos fiú sem?

Figyelt kérdés

Az embereknek úgy érzem, hogy fogalmuk sincs rólam. Még a saját családomnak is alig. Nem tartják semmire, amit csinálok, nem ismerik el a tehetségem. Ugyanez van a férfiakkal. Le sem sz*rják, hogy ki vagyok, állandóan megd*gni akarnak, vagy olyan iszonyatos csicskák, hogy én egy perc alatt elküldöm őket. Ha mégis komolyabb szándékkal közeledik valaki, annak is vége szakad, mert hamar kijönnek a különbségek: A legtöbb fiút a bulizás érdekli, meg az ivás, én pedig ezeket egyáltalán nem kultiválom, főleg nem a korosztályomban népszerű stílusban. Erre persze jön a csalódás, hogy azt hitték, hogy én belevalóbb, bulizósabb lány vagyok...stb.

Nagyon unom már, hogy senkit nem érdekel a lelkem, senkivel sem egyezik az ízlésem (pl. zene, film), senkivel sem lehet igazán érdekes, és vidám, elvont, emlékezetes dolgokat csinálni.

Itthon is feketebárány vagyok, mert más vagyok, mint a családtagjaim. Nem találtam meg rögtön, érettségi után, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel, és nem tudták elfogadni, hogy nem mentem alibiből egyetemre azonnal, csak most fogok. A rajzaimat, és az írásaimat pedig kinevetik, és közlik, hogy foglalkozzak értelmesebb dolgokkal.

Bocsi, hogy most ezt leírtam így, egy összevisszaság az egész, de bennem van a remény, hogy itt tud valaki mondani valami okosat, vagy bátorítót, mert nagyon el vagyok keseredve.

2012. jún. 22. 23:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
41%

Mivel a 76 a kedvenc számom, ezért számítottam rá, hogy lepontoznak és kimondtam a nyers igazat. Ha nem jutott volna el a tudatodig, amire először válaszoltál arra írtam, hogy nem kell megkérdeznem, mert tudom.

Úgy látom, gyáva vagy véleményt írni, de ha ennyire akkor hadd bátorítsalak azzal, hogy passzióm rosszabbul járni, ha az igazságról van szó!

Arról pedig fingod sincs, hogy milyen ember vagyok, de értem a lelked. " senkit nem érdekel a lelkem". Valóban, engem sem, mert a szavaid mögé látok és nyitott könyv a lelked. Sajátos fogalmad lehet az értelmes válaszokról, de akkor szemezgess az eddigiekből - amiket nem én írtam. Amellett, hogy nyilatkozatnak nevezed őket.

2012. jún. 24. 12:34
 22/51 A kérdező kommentje:

Soha a büdös életben nem voltam gyáva, csak tudod van jobb dolgom, mint buta szerencsétlenekkel vitázni, mert az csak szívja lefele az agyam.

Nem látsz te ló*faszt sem, csak azt hiszed, hogy te valami hihetetlen nagy eszes, jó emberismerő igazmondó vagy, közben csak egy oltári ostoba, bunkó, trágár csicska. Nem szeretek leállni vitatkozni az ilyenekkel, mert nincs semmi értelme, úgyis meg leszel győződve arról, hogy nekem a te kikúrt nagy "igazságod" fáj, és véletlenül sem az agyzsibbasztó ostobaságod az, ami leveri a biztosítékot.:)

2012. jún. 24. 13:36
 23/51 ASOT ***** válasza:

ajjjajjjaj.

Kész háború bontakozott itt ki :)

Asszem a gyakori elég volt neked ahhoz, hogy ne neten ismerkedj...

Persze ez is csak egy oldal, a többi 1000 közül.

Szerintem menj el strandra napozni , úszni egy kicsit, egyél valamit, aztán menj haza pihenj le tarts egy kikapcsolós napot!

2012. jún. 24. 13:52
 24/51 ASOT ***** válasza:

egyébként lehet tudni, hogy mivel foglalkozol? azaz tanulsz e még, vagy dolgozol e, és ha igen mit?

vagy nem lehet h úgy látnak téged mint egy modellt egy sztárt, és ezért nem is érdekli őket, hogy ha te mondjuk fősulira járnál? mert úgy gondolják, hogy "mi a francnak ez neki mikor a szépségével mindent el fog érni.."

2012. jún. 24. 14:25
 25/51 anonim ***** válasza:
6%
Köszönöm az őszinteséged, és bízom benne hogy hamarosan megtalálod a hozzád illő férfit! Amit leírtam az első válaszomban, az a hozzáállásodból derült ki, ugyan néhol sarkítottam a dráma okáért. Mikor simulékonyan fogalmazom, akkor az emberek magyarázkodni kezdenek, és nem azon gondolkodnak, amin kellene. Hogy hülyeségeket írtam-e, annak semmi jelentősége nincs, mivel arra keresed a választ, hogy miért reagál rád negatívan a környezeted. Ez sok esetben annyit jelent, hogy valamit jól csinálsz és nem akarják, hogy jobban csináld mint ők. Az elmebeteg családokban nem lehet megfelelő, adekvát hozzáállást és világképet elsajátítani, ami gyakran tévutakra visz, és frusztrálttá tesz, és a családi dinamikában a győztes valencia viselkedésének repodukcióját prognosztizálja. Egyszerűen kifejezve ugyanúgy sérted, "bántod", minősíted és ítéled meg magad körül az embereket, ahogy ezt családon belül tették veled. Ez komplexusnak, tehát összetett látásnak nevezik. Ha ez fennáll, az egész életed irányítása csúszik ki a kezedből, így aminek a kontextusában feltetted a kérdést csak apró része annak, amire a pobléma kiterjed, nem ebből ered. Joggal merülhet fel benned, hogy miért tudnám jobban, mint te, de a kérdést azért tetted fel, mert meg akarod oldani a problémát, és azt kérted, írjunk talán tud valaki okosat, bátorítót írni. Én ennyit tudtam, az idő majd segít, ha engeded neki, és nem sajnáltatod magad tovább. Erőt, egészséget, kitartást!
2012. jún. 24. 14:33
 26/51 A kérdező kommentje:

ASOT:

Jelenleg keresem az utam, kitűnőre érettségiztem, jártam is egy ideig egyetemre, de nem tetszett a szak, ezért abbahagytam. Februárban jelentkeztem másik egyetemre, nemsokára kiderül, hogy hová fogok járni ősztől.:)

Elvileg szép vagyok (sokan mondják, és én is nagyjából meg vagyok elégedve a külsőmmel), de soha nem akarok elérni a külsőmmel semmit. Nem vagyok modell, nem cicomázom magam annyira, csak az öltözködés és a hajam az, amivel sokat foglalkozom, sminkelni alig szoktam.

Nem hiszem, hogy bárki is "sztárként" lát...

Amúgy nekem szinte minden napom kikapcsolódós nap.:)

76%-os:

1. "arra keresed a választ, hogy miért reagál rád negatívan a környezeted"

Nem, nem igazán erre keresem, hanem arra, hogy a férfiak többsége miért ilyen felszínes. Az pedig erős kifejezés, hogy negatívan reagálna a környezetem. Vannak barátaim, és édesanyám is mellettem áll mindenben. De ha párkapcsolatot keresek, és nőként közeledek nekem tetsző férfiú egyedekhez, akkor nem azt kapom, amire vágynék. Legtöbbjüknek csak a szex kell, és a buli, de többször megtörtént már az is, hogy félreismertek engem valamilyen téren, egyszerűen nem olyannak látnak, amilyen vagyok. Rosszindulatot feltételeznek, pedig nagyon-nagyon kevésszer vagyok rosszindulatú. Vagy egyszerűen bénának könyveltek el azért, mert más az életritmusom, mint nekik.

A másik típus pedig az a borzalmasan buta, csíra réteg, akivel nagyon brutálisan nem vagyunk egy hullámhosszon, és ezt nem fogják fel, és folyamatosan nyomulnak. Azokkal nem az a bajom, hogy nem foglalkoznak a lelkemmel, mert ez a kategória nem is tudja, hogy létezik olyan, hanem az, hogy nem hozzám valóak, és hiába mondom ezt meg egyenesen, tovább nyomulnak.

Hát, nagyon jó tényleg...:D

2. A családomat ne elmebetegezd. Nem tudsz róluk semmit.

Édesanyámmal említettem, hogy jó a kapcsolatom, egy hullámhosszon vagyunk, de apukámmal és a testvéremmel nem. Ők egyszerűen mások, mint én. Nem jobbak, és nem rosszabbak, ha az életstílust, és a célokat nézzük. Csak annyi a különbség, hogy én értékelem a munkájukat, és amiket elértek az életükben, ők viszont szűk látókörűek, és semmibe sem vesznek engem azért, mert nem nem úgy intézem a dolgaim, hogy leérettségizek, aztán ha tetszik, ha nem, végigcsinálok egy egyetemet, mint valami robot, aztán utána élem a nyárspolgári életet. Én ennél valami többre, jobbra (mert SZÁMOMRA nem ez a jó) vágyom, mert szeretném, hogy a munkámnak legyen értelme hosszú távon is, és tágabb vonalon szeretnék mozogni, nyitott, sokoldalú, gondolkodó ember szeretnék maradni akkor is, amikor már a magam ura leszek. Ennyi.

Szerintem ezért én nem vagyok sérült, vagy elmebeteg, de ők sem. Csak nem kellene megszólni a másikat azért, mert más.

3. Az első válaszodra (ami moderálva lett), annyit reagálnék, hogy én nem magamról kértem jellemzést, mert jól ismerem magam, tisztában vagyok a rossz és a jó tulajdonságaimmal is. Egy pár soros kérdés alapján nem ismersz meg.

Nem fogok megváltozni, valamint sosem a többi emberhez igazítottam a véleményem, de fennkölt módon elkülönülni sem akarok. Nyitott vagyok mindenre, ha az illető el tudja magyarázni a dolgokat fikázás nélkül, és ő is megtesz annyit felém, hogy meghallgat.

2012. jún. 24. 15:03
 27/51 ASOT ***** válasza:

értem :)

nem is azt mondtam h sztárként tekintenek rád csak amolyan hasonlatnak írtam.

minden nap egy kikapcsolódás?? azt hogy?? megnyerted az 5-öst mi? :)

Amúgy tényleg mit csinálsz, hogy minden nap egy hiper szuper napocska? :)

mindenkiben van egyébként hiba, de akkor is azt mondom külső szemmel, ahogy gondolnák sokan, hogy sokan csak a külső szépet látják, és a belsőt nem.

Avagy nem is akarják....

Csakhát mindenkit meg nem lehet elutasítani...hogy na ez is tuti olyan, hogy csak dugni akar aztán heeelóó...

Jó persze aki nem szimpatikus annak nem...

De 1-2 embernek esélyt kell adni, elég annyi, hogy leülsz vele beszélgetni, és ha nem, akkro nem..ha ügyes vagy kiderülhet egy beszélgetés alatt hogy milyen stílus és mit is akarhat....

2012. jún. 24. 15:19
 28/51 A kérdező kommentje:

Nem hiper-szuper minden nap, csak nyugis, mert legtöbbször itthon vagyok, és csinálom a kis dolgaim.

Esélyt amúgy mindenkinek szoktam adni, még akkor is, ha az első benyomás nem olyan pozitív. Szívesen elbeszélgetek mindenkivel.:)

2012. jún. 24. 15:24
 29/51 ASOT ***** válasza:

akkor nem lesz gond.

ahogy látom itt is elbeszélgetsz mindenkivel...:)

jaaa most akkor 2 egyetem között vagy. azért van időd.

vagy mióta is vagy te otthon?

egy szép nő bárhol tud ismerkedni akár a helyi péknél is ha megtetszik ott neki valaki, talán egy másfajta helyen vagy ilyen helyeken, ahol nem csak szórakozás megy 1000-el ott lehet találsz értelmesebbet.

szórakozóhelyeken a csajokról is azt hiszik, hogy könnyűvérűek....de ha nem ott látják meg először akkor meg lehet h nem.

2012. jún. 24. 15:35
 30/51 A kérdező kommentje:

Az egész félévet itthon töltöttem most...:$

Amúgy ezt sem értem, hogy miért kell könnyűvérűnek nézni attól valakit, hogy elmegy egy szórakozóhelyre. Egyik barátnőmmel párszor volt olyan, hogy elmentünk ilyesmi helyre, de hamar feladtuk. Nem volt tervben, hogy lefeküdjünk bárkivel is, csak gondoltuk, hogy táncolunk, kikapcsolódunk egy kicsit, de nem lehetett, mert 10 perc alatt 100-an másztak ránk nagyon nyílt, direkt, gusztustalan módon, aztán ha elküldtük őket, még ők voltak megsértődve. Nem volt kinn semmink, és nem riszáltuk magunkat r*banc módra, szóval nem értem. Az ilyen helyeknek arról kellene szólni, hogy az emberek együtt kapcsolódjanak ki kulturált módon, és esetleg adjon a dolog egy kezdőlöketet az ismerkedéshez, nem pedig arról, hogy "na ma megdugok valami ribancot"... Nem értem ezt az egészet...

2012. jún. 24. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!