Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szégyenlitek a pasitok munkáját? Netán hazudtatok már, vagy titkoltátok már el hogy mivel foglalkozik a párotok?
Velem sokszor előfordult hogy mikor egy lánnyal közöltem hogy mit dolgozok suli után vagy hétvégente akkor elég furcsán nézett rám. Nemrég meg esettett hogy egy lány akivel már alakult "valami" hazudott a barátainak a munkámmal kapcsolatba.
Mindig titkolom, terelem a témát.
De egyébként nagyon büszke vagyok rá hogy ennyi időssen elmondhatom magamról hogy vállalkozó vagyok, igaz örklés útján de akkor is egy felelősség teljes munka(habár még csak 20-30% ba veszem ki a részem a munkából).
Mezőgazdasággal foglalkozunk.
Ha ezt ki mondom, egyből látom a lány szemén hogy le néz.
Le néz, mert biztos parasztok vagyunk.
Le néz, de azt nem fogja fel hogy milliószor annyi pénz van benne mint az ő IQ-ja.
Bezzeg ha azt mondtam volna neki hogy pincér vagy eladó vagyok az biztos be jött volna neki.
Nem tudom, hogy mondjam el legközelebb?
Van hogy le néznek.
Van olyanis hogy "átesik a ló másikoldalára" és csak a pénzre hajt.
Lányok szerintetek fura egy olyan pasi aki semmi áron nem akarja elárulni hogy mi a munkája???????
Mit tennétek ha találkoznátok egy ilyennel???? 18/F
tudod nem mindenhova járok kocsival.
Ne pénzembe szeressen bele a csaj hanem belém, naszóval ha az elsőrandira egy 10en milliós telepjáróval viiném randizni a lányt szerinted mi sülne ki belőle?
A támogatási rendszert most hagyjuk, hosszasan lehetne erről értekezni: az elmúlt hónapokban több síró, elkeseredett, felnőtt parasztembert láttam, mint egész életemben eddig. De az utánam válaszoló helyesen vette észre a lényeget, amit én is sugallni akartam:
"az is kétséges, hogy egy X3-assal megjelenő pasit a lány leparasztozzon". Ha ennyire "működik" a támogatási rendszer és X3-ast tudtok "kihozni" a mai magyar mezgazdaságból, ráadásul ebben az időszakban is megy a bolt, akkor ahhoz is kellene lenni affinitásnak, hogy elhitesd magadról: 18 évesen sikeres vállalkozó vagy és nem egy "traktoros paraszt".
Aha, 18 éves örökölt mezőgazdasági vállalkozó X3-assal! Hogyne... Szerintem inkább 15 éves unatkozó kiskölyök, aki nem tud mit kezdeni a nyáriszünettel...
Amúgy srác, a magyar nyelvben az igekötőket ha a szó előtt van EGYBEÍRJUK a szóval. Mindig. Úgyhogy már az eszedért se fognak beléd szeretni, én inkább javasolnám csajozz a kocsiddal, úgy a legegyszerűbb.
telepjáró?:D az meg mi?:D nem egy lovad van ami terepRÁRÓ?:D
de ha a BMW-re gondolsz az teRepjáró
párom mérnök,féléven belül énis az leszek...ezen nincs mit letagadni,sőt,inkább büszkeséggel tölt el...
kérdezönek meg annyit h tanulj meg akkor ugy fogalmazni,hogy ne nézzen parasztnak...ennyi
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!