Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyenlitek, h "szegényebbek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlitek, h "szegényebbek" vagytok mint a párotok? Én vlmiért igen. Pedig öt azt hiszem nem zavarja. (egy lany)

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 14:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
És te miért szégyelled?
2010. nov. 22. 14:02
 2/15 A kérdező kommentje:
egyszerűen rossz érzés....
2010. nov. 22. 14:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Két ember közül az egyik általában szegényebb, marha ritka, hogy pont ugyanolyan gazdagok.
2010. nov. 22. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Erre nem sok okosat tudok mondani. :) Szerintem semmi okod rá. Nem a pénzedért fog szeretni, hanem önmagadért.

Feltételezem, te sem a pénzéért szereted őt.

2010. nov. 22. 14:07
 5/15 A kérdező kommentje:
okes de pl. most is jön ugye a karácsony és 1000%-ig biztos vagyok benne, h vlmi draga ajandekot vesz majd nekem es hiaba mondom, h ne tegye :( pedig nekem nincs penzem draga ajandekra...anyukaméktol se kérhetek...
2010. nov. 22. 14:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem kérsz és kész. Olyat adsz neki, ami szívből jön. Ez értékesebb, mint az, ami sokba kerül. Nyugi már, mondom, emiatt ne aggódj. :)
2010. nov. 22. 14:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Sztem semmi okod rá h szégyelld.Ha szeret tök mindegy mit veszel neki,örülni fog. Egy apróságnak is.

Én is "szegényebb"vagyok a páromnál. S nne is okoz próblémát h ő 5000 ért vesz vmit,én meg 2000ért ha annyi van rá. Na jó ez csak egy szám,a lényeg h értsd. Nem ez a fontos.

2010. nov. 22. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Kettőnk közül én vagyok a szegényebb, de nem szégyellem. Nem kell neked se szégyellned. Anyukámmal élek, ezerrel gürizünk, még így is csak ennyire futja. Azt szégyellném, ha abból eredően lennénk szegények, hogy lusta dologtalan, alkoholista családom van.
2010. nov. 22. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:

nálunk is a párom a barátnőm és családja úgymond rosszabb anyagi helyzetben voltak nálam, nálunk.

De sosem jelentett semmi problémát. sosem éreztettem vele, és persze miért is tettem volna, nem hinném, hogy ez gond lenne, de ő is laza volt, nem zavarta.

Senki nem azt nézte hogy él a másik, vagy mire tellik és mire nem. Lényeg hogy szeretitek egymást és ha a pasid ilyen akkor ne okozzon gondot.

2010. nov. 22. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok de ha szegényebb lennék a barátnőmnél akk rossz érzés lenne de ha a barátnőm lenne szegényebb akkor nem zavarna és nem néznék rá máshogy mert ugye nem a pénzért szeretem
2010. nov. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!