Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlitek, h "szegényebbek" vagytok mint a párotok? Én vlmiért igen. Pedig öt azt hiszem nem zavarja. (egy lany)
Erre nem sok okosat tudok mondani. :) Szerintem semmi okod rá. Nem a pénzedért fog szeretni, hanem önmagadért.
Feltételezem, te sem a pénzéért szereted őt.
Sztem semmi okod rá h szégyelld.Ha szeret tök mindegy mit veszel neki,örülni fog. Egy apróságnak is.
Én is "szegényebb"vagyok a páromnál. S nne is okoz próblémát h ő 5000 ért vesz vmit,én meg 2000ért ha annyi van rá. Na jó ez csak egy szám,a lényeg h értsd. Nem ez a fontos.
nálunk is a párom a barátnőm és családja úgymond rosszabb anyagi helyzetben voltak nálam, nálunk.
De sosem jelentett semmi problémát. sosem éreztettem vele, és persze miért is tettem volna, nem hinném, hogy ez gond lenne, de ő is laza volt, nem zavarta.
Senki nem azt nézte hogy él a másik, vagy mire tellik és mire nem. Lényeg hogy szeretitek egymást és ha a pasid ilyen akkor ne okozzon gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!