Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyenlitek, h "szegényebbek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlitek, h "szegényebbek" vagytok mint a párotok? Én vlmiért igen. Pedig öt azt hiszem nem zavarja. (egy lany)

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én szegényebb vagyok mint a barátom, és ezért nehéz volt hazahoznom,mert féltem h ez miatt meg romolhat a kapcsolatunk.

viszont semmi nem történt, sőt 8 hónapja együtt vagyunk már.Volt h előhozta ezt a témát, h ő nem is gazdagabb és ez engem ne zavarjon, de zavarba jöttem, és látta rajtam így, hagyta a témát. viszont most már szinte közös kasszán vagyunk, mert vagy ő kér kölcsön tőlem (ezt még pontosan nem sikerült elérnem, csak ha nincs pénze adok neki, de nehezen fogadja el) vagy én..de nekem is nehéz elfogadnom.

egyébként ő gy gazdagabb h szebb a házuk, meg ilyesmi.

18L

2010. nov. 22. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
kettönk közül én vagyok a szegényebb(22l).Még meg sem mertem neki mondani.Nem is akarom,félek haza vinni is.Ezért azon vagyok minnél hamarabb albérletben legyek hogy eltudjon jönni hozzám.
2010. nov. 22. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:

én is nemrég írtam ki hasonló kérdést:S

belinkelem ha érdekel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. nov. 22. 15:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Fuuuh hat en is nagyon nehezen hoztam haza... amugy láttam rajta kis meglepödest de nem igazan zavarta... csak szerintem egy tökeletesen felujitott házat vart, a mienk meg csak reszben az... mig az öveke egy kisebb palota :(

Es en is felek, h 1x elöhozza ezt a temat... de mar mondtam neki, h szegeny egyetemista vagyok... erre ugy reagalt, h akkor ö is az volt :)

2010. nov. 22. 17:46
 15/15 anonim válasza:
Figyelj, én 8 hónapja együtt vagyok a párommal és elsőre én is ilyen problémával küszködtem.Ahogy telt az idő annál jobban engedtem.Igaz időbe telt áthívni magamhoz,de mindig azon problémázott,hogy én soha nem hívom magamhoz.Egyszer áthívtam.Kitakarítottam és próbáltam annál szebbre rendezni a szobám amilyen.Azóta vagy én megyek vagy ő jön.Azon sincs probléma,hogy mikor kinél ki aludjon.Attól meg ne félj,hogy nem tudsz neki olyan drága ajándékot venni.Nem hiszem,hogy arra hajt,hogy te mit fogsz venni neki.Meg amúgy is biztos tudja,hogy nem álltok olyan anyagi helyzetbe mint ő.Mégis veled van együtt.A szerelem több mint egy drága ajándék.Nincs szégyellni valód!Olyat adj neki ami szívből jön.Ne legyen drága, legyen egyszerű.Annak fog a legjobban örülni. :)
2010. nov. 22. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!