Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak! Miért szégyenlit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Miért szégyenlitek a legtöbben, hogy ha sírtok valamiért?

Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy lássam egy másik ember igazi, őszinte érzelmeit. Nagyon is tudom értékelni néha, ha nem tagadják le, hogy bizony ők is tudnak érzékenyek lenni. Lehet bennem van a hiba, de amelyik fiút/férfit láttam sírni, valahogy közelebb is áll a szívemhez. Ha megkérdezem a páromat, csak annyit mond, hogy szerinte nem férfias a sírás, így hogy nem is fogom sírni látni. Utána elutazott 1hónapra és most mikor visszajött és meglátott elkezdett könnyezni. Mondanom sem kell, nagyon jól esett. Én például ezt nagyon becsülöm/becsültem benne. :)
2011. jún. 29. 10:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Én elsírtam magam amikor egyest kaptam egy vizsgámra ötödjére is, pedig nagyon jól tudtam az anyagot csak a beugró teszt túl aljas volt. Konkrétan potyogtak a könnyeim pedig mindent bealadtam mindent megpróbáltam hogy megakadályozzam, ciki volt :)

24/F

2011. jún. 29. 10:38
 2/22 bix ***** válasza:
50%
nem szokásom sírni még zárt ajtók mögött sem. soha nem is tettem. kb 10 évesen sírtam emlékeim szerint utoljára. nem azért mert annyira kemény vagyok, de a boldogságot másképp mutatom ki, a fájdalmat vagy csalódást pedig sírással kezelni...
2011. jún. 29. 10:40
 3/22 anonim ***** válasza:
hát én nem szégyenlem ha sírnom kell bár nem szoktam utoljára 5-6 éve fordult elő bár tegnap is közel volt:D
2011. jún. 29. 10:50
 4/22 A kérdező kommentje:
Értem. A vizsgásat abszolút megértem :( Sajnálom. Bár szerintem nem ciki. Női szemmel egész máshogy látom. Mondhatni, szeretek sírni. Kicsit könnyít a problémáimon. Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 29. 10:52
 5/22 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok, és nem tudom mikor sírtam utoljára. 10 éve van már. Szoktam én is érzékeny lenni, csak azt nem sírással mutatom ki. Ettől függetlenül még szerintem látszik az emberen, ha elérzékenyül. Legalább is a környezetemben élők észreveszik. A lányoknál a sírás kamaszkori dac is szokott lenni. Mivel édesanya ilyenkor "megsajnál", és "aggódik". Jó célt elérő eszköz máskor is.

Megedződtem annyira, hogy nem sírok minden hülyeségnél. Szerencsére nem ér semmi olyan nagy megrázkódtatás ami kiválthatná.

2011. jún. 29. 10:53
 6/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sok nő van, aki idegbajt kap tőle, úgyhogy leszoktunk róla. :D

De komolyan, általánosan nem elfogadott (mint pl. hogy pucéran mászkáljunk az utcán), ezért aztán a legtöbb férfi így nőtt fel, ezt "szokta" meg.

2011. jún. 29. 10:54
 7/22 anonim ***** válasza:

"Értem. A vizsgásat abszolút megértem :( Sajnálom. Bár szerintem nem ciki. Női szemmel egész máshogy látom. Mondhatni, szeretek sírni. Kicsit könnyít a problémáimon. Köszönöm a válaszokat!"

Hát, nekem volt egy hölgy osztálytársam szakközépben, akinek úgy lett meg a 4-es, hogy egy értelmes mondatot nem tudott elmondani. Szerintem ez nem aranyos, hanem szánalmas. Nekem nem könnyít, hanem nehezít a sírás. Gyengévé tesz.

2011. jún. 29. 10:55
 8/22 anonim ***** válasza:
Hú, én "imádom" ha látok egy helyes fiút sírni, már ha normális ilyet mondani...úgy értem, folyton azt mondják hogy nem férfias meg minden, de hát emberek vagyunk, nem csak a nőknek kell sírni, én pl kifejezetten örülök ha megnyílik egy fiú előttem úgy, hogy akár elpityeregjen. Ebben semmi rossz nincs, teljesen normális.
2011. jún. 29. 10:58
 9/22 anonim ***** válasza:

"Nekem nem könnyít, hanem nehezít a sírás. Gyengévé tesz."

Szerintem pont erősnek kéne tennie, legalábbis én miután kisírom magam (ami sajnos elég gyakran van, mégse tudná senki megmondani mikor látott utoljára sírni), utána jobban érzem magam, tisztább a lelkem meg ilyenek..bár lehet nem úgy kéne mindig sírni hogy elzárkózok mindenkitől, de lány létemre én se szeretem ha gyengének látnak...:)

2011. jún. 29. 11:00
 10/22 anonim ***** válasza:

Nálatok mi váltja ki a sírást?

Nálam csak a szeretteimet ért ártalom.

De van olyan ismerős, aki egy buta filmen, egy pici megbántáson, egy kicsi csalódáson is zokogni tud. Mondjuk ő szeret is sírni szerintem.

2011. jún. 29. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!