Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak! Miért szégyenlit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Miért szégyenlitek a legtöbben, hogy ha sírtok valamiért?

Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy lássam egy másik ember igazi, őszinte érzelmeit. Nagyon is tudom értékelni néha, ha nem tagadják le, hogy bizony ők is tudnak érzékenyek lenni. Lehet bennem van a hiba, de amelyik fiút/férfit láttam sírni, valahogy közelebb is áll a szívemhez. Ha megkérdezem a páromat, csak annyit mond, hogy szerinte nem férfias a sírás, így hogy nem is fogom sírni látni. Utána elutazott 1hónapra és most mikor visszajött és meglátott elkezdett könnyezni. Mondanom sem kell, nagyon jól esett. Én például ezt nagyon becsülöm/becsültem benne. :)
2011. jún. 29. 10:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Nekem viszont kicsit furcsa, és erőltetett az, hogy az egyik férfi ismerősöm -akinek most halt meg az anyukája- egyszer sem sírt, még csak el sem érzékenyült, mert hogy "ő nem fog gyengének mutatkozni". Egyébként szerintem nem attól erős valaki ha nem sír. Attól bátor ha mások előtt is mer sírni. De ezt csak én látom így. :) Én sok mindenen tudok sírni. Még akár film jeleneteken is, ha beleképzelem magam a helyzetbe. De egészséges keretek között.:D

Köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 29. 11:22
 12/22 .Daniel. ***** válasza:

Na azért sírás és sírás között is van különbség.:)

Nem mindegy hogy önsajnálatból sírunk vagy valami kívülálló ok miatt. Aki önsajnálatból sír az gyenge. Viszont ahogy a kérdező is említette. Lehet hogy nem látnak sírni és néha ez lehet előny de csak kívülről. Én nem számolok el magammal hogy megjátszom a kemény semmi sem árthat nekem férfit mert becsapnám magam. Sírok ha sírhatnékom van és pont ettől vagyok én erős. Nem félek mások véleményétől. Aki magában tartja az gyáva és a gyávaság nem az erő jele. Persze ez nem azt jelenti hogy sokszor sírok ;D

2011. jún. 29. 12:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! ;)
2011. jún. 29. 12:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, B+! A férfiak nem sírnak, ugyanúgy, ahogy a nők sosem finganak. Ez olyan férfidolog, tudod? Olyan macsós.
2011. jún. 29. 15:18
 15/22 .Daniel. ***** válasza:
Ez is egy vélemény.:) Viszont ha már a férfiasságnál tartunk másoknak értelmetlenül beugatni, ba*dmegolni inkább primitív mint férfias. Még egy utolsó gondolat: Én inkább vagyok férfias mint macsós.
2011. jún. 29. 16:00
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem kellene általánosítani:) És szépen is kilehet fejezni a nemtetszésed. De ez biztos olyan "macsós".;)Azért köszi a választ.
2011. jún. 29. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Mert leviszi a Dominaszintet, és a lányok jórésze csicskának nézné
2011. jún. 29. 20:07
 18/22 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:38

Szerintem nem ciki egyáltalán :) Én is sírtam az első egyesemnél, csak én lány vagyok x'd Szerintem inkább aranyos. nem tom mért, de én olyankor megvigasztalnám a fiút :DDD ahogy a bátyám mondta: "te lennél a férfi"... :D

Kérdező: örülök, hogy ilyen párod van :) a szomszédom is ilyen fajta, nem mutatja ki az érzéseit, de van hogy elsírja magát, ha olyan a helyzet. A bátyámat is csak egyszer láttam sírni, ő inkább idegeskedős.

2011. jún. 29. 23:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Aki azért nem sír mert nem férfias, az hülye. Mert nőiesnek nőies? Mikor valakiről folyik a smink mondjuk? Én sem szeretek sírni, nő (inkább még lány) létemre. De csak mások előtt. Ahhoz elég nagy bizalom kell, hogy valaki előtt sírjak. Otthon meg még jobban is érzem tőle magam, ha csak 5 percig tart akkor is. Valahogy megkönnyebbülsz, pedig semmi sem lesz jobb. Ezt kéne megérteni néhány "macsónak". Az meg sokkal gázabb, ha valakire rájönne a könnyezés, de visszafojtja. Borzalmas látvány.
2011. jún. 30. 00:06
 20/22 .Daniel. ***** válasza:

20:07

Ha egyébként vonzódik hozzám a "target" és már a sírás előtt rendkívül domináns voltam akkor nem hizem hogy csicskának nézne. De nézd a másik oldalról: Ha azért tartogatod a könnyeidet hogy a lány ne nézzen csicskának akkor a lány irányít ergo nem vagy már domináns :)

2011. jún. 30. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!