Kamasz lányok! Hogy viselitek ha iszik az anyátok? Olyankor hogy bánik veletek? Barátnők, barátok előtt szégyenlitek?
Nekem apám iszik (ezért bocsi, hogy ide pofátlankodtam :) ), meg már csak ő van, de iszonyatosan szégyelltem mások előtt, mikor kamasz voltam.
Nem bántott soha, de lelkileg, hogy iszik, és tojik a fejemre, na így igen.
20/N
Nekem apám ivott, és nagyon szégyelltem, mert ő képes volt beállítani az iskolai ünnepségeimre részegen, és a tanárom bújtatott el, meg mindenki azon a részeg fazonon röhögött. Borzalmas volt. A legrosszabb az volt, hogy a barátom akkor még nem ismerte és ott vihogott az idióta alkoholistán.. és akkor mondtam neki, hogy bacd meg az ott az apám... Nem volt durva, de nagyon kellemetlen volt mikor be volt rúgva és részegen találkoztam vele valahol (anyám elvált tőle), vagy így bejött az iskolába... Hát, ha így belegondolok, ha anyukám lett volna az, még sokkal sokkal jobban szégyelltem volna, ha lehet ennél jobban.
Nem arról van szó, imádom apát, de mikor berúgott és nagy nyilvánosság előtt találkoztam vele, meg parádézott, nagyon szégyelltem.. nem is tudom, valahogy őt, vagy magamat, vagy... nehéz kifejezni, de nagyon rossz volt..
Csak azér nem szégyeltem soha mert senkit se vittem hazza.
Hát hogy 70-évesen én nem fogom elltartani az tuti.
Igaz hogy nem vagyok kamasz!De anyám iszik,de én is nagyon szégyellem, a párom előtt is és a szülei előtt is.Mindenki elött,de ő ezt tagadja,magáról se tud ilyenkor.Olyanokat mond hogy sokszor leütném,hogy ne kellne fel!Hogyan bánik velem?Mindig én voltam a sz@r,ígyis úgyis.Ha péz,és segítség kell jóvagyok!5perc után már nem.Már a barátom is utálja.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!