Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Csábítás akadémiáról?
Kíváncsi lenék a véleményetekre?esetleg valaki részt vett ezeken az előadásokon,vagy a dvd-ket rendelt e??
Mindegy a lényeget érted, nem? Ha hozzám jönnének oda ilyen stílussal, elküldeném melegebbre, esetleg a nem beszélek magyarult játszanám. Ezek a lányok meg vihorásznak, nem esik le nekik, milyen átlátszó az egész.
-MEX :"Olyan aranyos vagy, muszáj volt idejönnöm hozzád.
-Butalány: "Neeeee,tényleeeeeeeeg? Ez most nem komooooooooly? "
-Én: "Mióta tegeződünk?"
Nézegettem a második oldalon pár videót.
Igazából szerintem ez az egész annyira jó, hogy tök átlagos pasikat lehúznak, akiknek semmi önbizalmuk és annyira hisznek a dologban, hogy be is válik, pedig eleve ott van bennük, csak azt hiszik, hogy kell valaki, aki megmutatja, hogyan kell.
Ha tényleg hiszel benne és van rá pénzed, akkor csináld csak, segíteni fog.
De ez kb. egy nőfaló-tréning...
Mostanában néztem utána az ilyen témában készült anyagoknak, de tapasztalatom nincs tanfolyam téren, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
Viszont elgondolkodtam, hogy a csajozás úgymond tanulható-e. Vagy bármilyen nő elcsábítása, felszedése, akár csak a vonzalomkeltés, vagy a barát zónából való sikeres kilépés... És nyilván nincs olyan, hogy bárkit megkaphatsz, de azért vannak férfiak, akiknek ez nagyon könnyen megy, és a legtöbb nőt laza magabiztossággal szedik fel vagy éppen mindig boldog párkapcsolatban élnek, amikor az ember találkozik velük...
Nyilván az nem igaz, hogy valaki ilyennek születik, aki meg nem, az bukta. Az önbizalom fejleszthető. Az is igaz, hogy valami bejön a nőknek, valami pedig nem. Ez pszichológia, evolúciós okok, biológia, stb. Úgy értem, konkrétan el lehet mondani, hogy egy srác jól csinálja vagy rosszul, elég sok esetben. Szóval szerintem rengeteg itt a tanulható dolog.
Persze távolról sem ez a téma, de egy állásinterjún való megfelelő viselkedés is tanulható, és nem biztos, hogy a "légy magabiztos és megnyerő" tanács elég lesz egy feszengő, önbizalom hiányos, munkaügyben tapasztalatlan fickónak, aki mondjuk még kövér is.
Eszembe jutott kedvenc Csernus dokim, aki egy drogos vesztes volt, és most az egyik példaképem. Ő is megmondta: "Önbizalmat csak úgy lehet szerezni, ha az ember tudatosan vág bele olyan dolgokba, amitől iszonyúan fél". Ezzel részben egyet is értek, bár nem teljesen. Ha valaki megszólít egy nőt, és az durván elküldi a kékeresbe, akkor attól csak csökkenni fog az önbizalma. Ilyenkor pedig nem árt, ha ott van valaki, aki tud neki segíteni (lehet dilidoki, egy jó barát vagy valaki, aki ért a dologhoz).
Aztán vannak olyan emberek, akiknek úgy általában gondot okoz az ismerkedés, a szereplés, sokat szoronganak. És ott vannak a pszichoterapeuták pl. akik elkérnek 10 ezer Ft-ot óránként, mégis a legjobb az lenne, ha az ilyen gátlásos emberek kapnának több évnyi rendes, profi terápiát. K*rva drága, de az pl. ebben az értelemben nem lehúzás.
Bocsánat, hogy a kérdésre nem válaszoltam, úgyhogy most megpróbálom megtenni. Szóval, nem ismerem az akadémiát, nem voltam náluk soha, de úgy gondolom, hogy maga a téma, maga az elv, hogy "tanítunk titeket csajozni", nem hülyeség. És az se hülyeség, hogy ha nem gyakorol eleget az ember, akkor nem is fog eleget fejlődni (ez igaz mindenre).
Bár én mostanában kezdem megkérdőjelezni, hogy mi számít igazán. Először azt hittem, a külső visz mindent. Aztán rájöttem, hogy bizony a lényeg az önbizalom, az viszi a pálmát. De olyanokat láttam és tapasztaltam, hogy már nem tudom, mi a kulcs.. Merthogy bármilyen hülyeségnek is hangozzék, létezik a kulcs, mert vannak elképesztően sikeres férfiak, és elképesztően sikertelen férfiak is, és bizony látjuk az utcán, hogy xy, aki mégcsak nem is magabiztos, együtt van azzal a nővel, akire ezer meg ezer lazábbnál lazább pasi hajt... Szóval izgalmas a kérdéskör mind a boldog párkapcsolat, mind a csajok felszedésének szempontjából.
Egyszer voltam egy előadáson, már nem tudom, hogy PÜA vagy CSA volt, de elég bunkó és nagyképű fiatal gyerek elmesélte, hogy megfogta valamelyik csajt a buliban, és elkezdte ujjazni. Hát szép élmény, sejtem, hogy néhány részeg és buta lánnyal én is meg tudnám tenni, ha én is egy kicsit jobban érzem magam.
Na jó, de mi van akkor, ha már 30+ vagyok, és esetleg házasodni is szeretnék? Akkor tényleg bejön ez a fellengzős duma? Főleg 30 év körüli diplomás lányoknál? Valószínűleg nem nagyon - bár hozzáteszem, hogy egyszerűbb lenne nem diplomásokkal kezdeni.
Szóval aki nem nevelt az élet csajozásra (apukája vagy barátai), az csak lassan tudja megtanulni saját hibáiból - ha egyáltalán felismeri őket.
Például valaki nincs tisztába azzal, hogy nem jól öltözködik, vagy nem jó a frizurája - mivel anyukája azt mondta, hogy az úgy jó, de a mai lányok gurulnak a röhögéstől, ha meglátják.
Vagy nem érti esetleg, hogy miért unja meg a lány hamar, ha például nincs elég program. Nem viszi sehová, mivel nincs pénz rá. Igaz, a lányoknak nem számít a pénz, csak az, amit lehet érte kapni. :-) Tehát elvileg nem kell a kocsi és a lakás, de akkor hová és mivel akarod felvinni, ha akciózni kell? :-)
Szóval egy férfinak mindenképpen először karrier kell - ez most nem jelent vezérigazgatói állást, hiszen egy árufeltöltő lánynak az is imponál, ha egy gyakorlott eladóval találkozik. A lényeg, hogy törekvőnek kell lenni. Ez nem mindenkinek sikerül, így aztán nem is mindenki érvényesül a mai világban. 30 éve még könnyebb volt, mert (elvileg) mindenki egyenlő volt, de legalább is óriási különbségek nem voltak, és nem lehetett senki nagyravágyó - mivel nem volt mire. Tehát a munkáslányok összeálltak a munkásfiúkkal, és ha 3 gyereket szült, akkor még ingyen lakást is kapott. Teljesen kiszámítható volt az élet. Most nem kiszámítható, ezért szerintem minden lány egy biztos háttérrel rendelkező párra vágyik. És sokan el is túlozzák, mert sokan egy vezérigazgató Brad Pittre vágynak, csak olyanból nincs sok. És az ilyen lányok sajnos 40 évesen is társkereső rendezvényekre járnak - ahelyett, hogy egy kicsit lejjebb adnának az igényeken, és 28 évesen gyerekeket szülnének.
Tehát tök egyszerű a tanács:
1. tanulás.
2. karrier.
3. öltözködés, ápoltság.
4. a tudásnak, karriernek és öltözködésnek megfelelő lány kiválasztása (ha tróger vagy, akkor sajnos csak egy igénytelen lány jut neked...)
5. elvileg innentől már nem érhet meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!