Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a Csábítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Csábítás akadémiáról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kíváncsi lenék a véleményetekre?esetleg valaki részt vett ezeken az előadásokon,vagy a dvd-ket rendelt e??

2012. jún. 22. 21:07
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Miért nem vagy sikeres a nőknél?Igazából engem az online tagság érdekelne.

[link]

ide szeretnék felnézni

2012. jún. 24. 17:54
 12/33 Hunter92 ***** válasza:

[link]

Ezt az oldalt nagyon ajánlom, rengeteget tanulhatsz.

2012. jún. 24. 17:56
 13/33 anonim ***** válasza:

Én VIP-es képzésen voltam. Amihez jár az online tagság is.

De már bocs de halál gagyi az online tagság :D

az tényleg nagyon gagyi, csak annyi hogy hetente küldenek egy videót/hanganyagot/szöveget de a videók pl. 1000 évesek és nem is látni, nem is hallani semmit olyan szar minősége. A hanganyagok meg a többi meg tele van ellentmondással. Egyszer azt mondják hogy szórakozóhelyen direktbe nyiss, aztán meg máshol azt olvasom hogy szórakozóhelyen az ÁFCS-k nyitnak csak direktbe, ott mindig indirektezni kell stb.

szal szerintem hagyd a p*csába az egészet, neked akarok jót hidd el :)

2012. jún. 24. 18:03
 14/33 Hunter92 ***** válasza:
Azzal egyet értek, hogy az online tagság semmit sem ér. Én is próbálkoztam vele. Nekem a rengeteg elolvasott könyv és a pozitív hozzáállás hozta meg a sikert.
2012. jún. 24. 18:10
 15/33 anonim ***** válasza:
Hunter92 ha nem nagy gond tudsz küldeni nekem is pár könyvet?
2012. jún. 24. 18:45
 16/33 Hunter92 ***** válasza:
Privátban adj e-mail címet.
2012. jún. 24. 18:48
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék ha az első pár válaszból nem láttad be hogy hülyeség ott van szegény srác aki immár, hááát 4-5 havi kajával/piával szegényebb.

És amúgy ez meg mi?? Szólíts le napi 30 csajt és majd előbb utóbb lesz??!!! WOOOOO, MICSODA FELFEDEZÉS NA NE !!! Ehhez aztán nagyon kell a ....... képzésük. Mondom bátorodj fel, és légy felszabadult, szóval csinálj olyan dolgokat amíg megnyugtatnak és kitisztítják a fejed.

És ja ha 30 csajt leszólítanál naponta képzés nélkül is ragadna rád valami plusz tapasztalat.

2012. jún. 24. 23:58
 18/33 anonim ***** válasza:

Szerintem az már alapból hülye aki azt, hogy a gagyi weboldalú csábításakadémiásokkal érdemes foglalkozni, Mexet meg gyerekesnek találom, ezért részben inkább a saját utamat járom. Jók a cikkei meg az előadásai is jók az alapján amit feltölt youtubera,

DE A KÉPZÉSEIK TELJESEN NÉLKÜLÖZHETŐEK, HA TALÁLSZ ELÉG JÓ TÁRSAT /Wing/.

Jórészt fejben dől el az egész, hogy mennyire vonzó vagy és ez nagyon lényeges.

@Hunter92: Küld nekem is priviben!

2012. júl. 3. 17:10
 19/33 anonim ***** válasza:
Háhá, megnéztem a Mexes videót! Nagyon vicces, szétröhögtem magam ezen az ostoba szövegén:))) Van lány, aki ezt benyalja?
2012. júl. 3. 17:33
 20/33 anonim ***** válasza:
Továbbnéztem. Mindig sík buta lányokhoz megy oda. Azoknál ezzel a béna nyomulós szöveggel lehet sikert elérni tanfolyam nélkül is. Ciki ez a pasas úgy, ahogy van .Meg még flegma is...blőe....
2012. júl. 3. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!