Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Csábítás akadémiáról?
Kíváncsi lenék a véleményetekre?esetleg valaki részt vett ezeken az előadásokon,vagy a dvd-ket rendelt e??
Miért nem vagy sikeres a nőknél?Igazából engem az online tagság érdekelne.
ide szeretnék felnézni
Én VIP-es képzésen voltam. Amihez jár az online tagság is.
De már bocs de halál gagyi az online tagság :D
az tényleg nagyon gagyi, csak annyi hogy hetente küldenek egy videót/hanganyagot/szöveget de a videók pl. 1000 évesek és nem is látni, nem is hallani semmit olyan szar minősége. A hanganyagok meg a többi meg tele van ellentmondással. Egyszer azt mondják hogy szórakozóhelyen direktbe nyiss, aztán meg máshol azt olvasom hogy szórakozóhelyen az ÁFCS-k nyitnak csak direktbe, ott mindig indirektezni kell stb.
szal szerintem hagyd a p*csába az egészet, neked akarok jót hidd el :)
Na tessék ha az első pár válaszból nem láttad be hogy hülyeség ott van szegény srác aki immár, hááát 4-5 havi kajával/piával szegényebb.
És amúgy ez meg mi?? Szólíts le napi 30 csajt és majd előbb utóbb lesz??!!! WOOOOO, MICSODA FELFEDEZÉS NA NE !!! Ehhez aztán nagyon kell a ....... képzésük. Mondom bátorodj fel, és légy felszabadult, szóval csinálj olyan dolgokat amíg megnyugtatnak és kitisztítják a fejed.
És ja ha 30 csajt leszólítanál naponta képzés nélkül is ragadna rád valami plusz tapasztalat.
Szerintem az már alapból hülye aki azt, hogy a gagyi weboldalú csábításakadémiásokkal érdemes foglalkozni, Mexet meg gyerekesnek találom, ezért részben inkább a saját utamat járom. Jók a cikkei meg az előadásai is jók az alapján amit feltölt youtubera,
DE A KÉPZÉSEIK TELJESEN NÉLKÜLÖZHETŐEK, HA TALÁLSZ ELÉG JÓ TÁRSAT /Wing/.
Jórészt fejben dől el az egész, hogy mennyire vonzó vagy és ez nagyon lényeges.
@Hunter92: Küld nekem is priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!