Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Csábítás akadémiáról?
Kíváncsi lenék a véleményetekre?esetleg valaki részt vett ezeken az előadásokon,vagy a dvd-ket rendelt e??
Fa*zság. Ez nem valami tanulható dolog. Illetve gondolom részben lehet, de a legjobb módszer, ha összeszeded magad és megembereled magad egy kicsit. És tádá.
Jönni fog magától. Csak bátorság kell, meg kitartás, na meg jó kedv
én sajnos jártam oda egy évig. le is gomboltak 240k huf-al.
eredmény: 0
azóta is szűz vagyok és nem volt még barátnőm. 22/F
előző vagyok: jah, el is felejtettem mondani. bár láthatod hogy semmi értelme a dolognak, de ha mindenáron ki akarod próbálni akkor szerintem ne a csábítás akadémiát válaszd, akármilyen mézes-mázos reklámszöveggel fűznek téged, hogy "minden nőt meg fogsz hódítani, meg több száz nővel fogsz szexelni", jó tudom hogy ezek szép szavak, de csak szavak.
De maga az oktatók tudása önmagában kevés és tényleg csak a pénzedre utaznak, van még sok ilyen "pua" képzés, szerintem is jobb Mex.
hát, nem mondtak semmi értelmeset csak kifogásokat.
nomeg hogy nem csajozok eleget, csajozzak csajozzak, napi 30 csajt szólítsak le és majdcsak lesz csajom. A pénzt meg dehogy adták vissza... lehet oda van írva hogy garanciát is vállalnak a sikeredre, de az is átverés.
Jó tudom, hogy nem nézek ki valami jól, de azért elég sokat próbálkozok, napi 5 leszólítás megvan mindig, de szerintük ez is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!