Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a párom már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a párom már nem szeret! Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt. Rajongtunk egymásért, rengeteg időt töltöttünk együtt és minden egyes pillanatát élveztük, nevettünk.

Most a vizsgaidőszak alatt elég sok tanulni valóm volt, ő haza költözött, durván egy hónapig nem is találkoztunk csak egyszer egy fél napra. Akkor még nem éreztem, hogy gond lenne. Úgy egy hete viszont mindig minden fontosabb neki, mint. Amíg otthon volt, addig játszott éjjel nappal, nem lehetett hozzászólni kb, ha még is, akkor elintéztük valami sablonbeszélgetéssel "aha, ja, igen, értem" válaszok hadával, mintha a háta közepére sem hiányoznék. Aztán visszajött ő is koliba vizsgázni egyet, itt volt nem messze 3 napig és kemény 2 órát volt képes rámszánni, mert neki tanulnia kell, meg végre találkozott haverokkal, elmentek bulizni stb. Rendben, menjen... Úgy volt ma délután jön hozzám, erre lemondta, mert hogy ő elmegy most rokonlátogatóba, csak holnap jön vagy holnap után. Nem nagy dolgok, de 1 HÓNAPJA nem találkoztunk és szerintem joggal várnám el, hogy legalább egy kicsit éreztesse velem azt, hogy kellek még neki vagy érdekli egyáltalán, hogy mi van velem. Egy hete nem hallottam tőle, hogy hiányzok neki, pedig eddig sokszor mondta, max annyit, hogy szexhiánya van...

Tegnap elmondtam neki (telefonon ugyebár) az érzseimet és mindent tagadott, nem így van, hülye vagyok, pedig annyira egyértelmű... én csak a sokadik vagyok az életében mostanában.

Mégis mit kéne tennem? Engem ez felemészt, belőle viszont semmit nem lehet kiszedni!

2012. jún. 22. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A rokonlátogatás kamu volt: randizni ment. Megvan az utódod, ennek a kapcsolatnak befellegzett.
2012. jún. 22. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:

"én csak a sokadik vagyok az életében mostanában."

Mintha én mondtam volna..Nagyon hasonló szituációba keveredtem mint te,de nálunk szakítás lett..

Jó lenne ha minél hamarabb személyesen is megtudnátok beszélni.

2012. jún. 22. 15:32
 3/6 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Én 2 hónapja nem találkoztam a barátnőmmel, mert nekem vizsgám/munkám volt, neki meg érettségiznie kellett.

Bitch please?

21/F

2012. jún. 22. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a probléma, hogy egy hónapja nem találkoztunk, mert ha azt nézem lényegében az én vizsgáim miatt volt mindez. 250 km van köztünk, nem olyan könnyen kivitelezhető és pláne nem olcsó, de amúgy szerintem "elvárható" lenne, hogy ha 50 km-s körzetembe kerül, vagy 500 méteresbe, akkor legalább annyit mondana, hogy b*zd meg, de még azért a 2 óráért is húzta a száját, mert ő inkább menne haverokkal strandolni ahelyett hogy velem foglalkozik.

Rajtam nem múlik, hogy megbeszéljük. Érzem, hogy gáz van, csak nem értem miért nem tudja elmondani, hogy miért és mi is a probléma, amikor éltünk már túl sz*r helyzeteket együtt. Kedden elvileg utazik haza, kíváncsi vagyok végül hány napot szán majd rám addig.

Egészen biztos rokonokhoz ment, ebben nem kételkedem.

2012. jún. 22. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
felejtős. Lépj tovább!
2012. jún. 22. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szakítani akar veled,de túl gyáva,hogy a szemedbe mondja.
2012. jún. 24. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!