Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret a bnőm, én is őt de mégis úgyérzem egyre többszor, hogy szakítanom kell több okból is. Szerintetek mit kellene tennem? Hogyan döntsem el mi lenne helyes? Hogyan vegyem rá magamat a szakításra? Akartam de eddig nem ment.
"ennek max 3-4 év múlva vége lenne."
Unod? rá fogsz unni úgy érzed? Ez az érzés csak átmeneti, el fog múlni, csak ebbe az időszakba ne csinálj hülyeséget.
Ritka normális bnőt találni, és Te sztem megtaláltad, ennyi vita, idő után még mindig együtt vagytok ez nem gyakori dolog...:D
Kor miatt meg ne izgulj, senkit nem érdekel!
22/F
"Nem keresheted örökké az igazit. Közbe meg kell becsülni a jelent és megtalálni benne a szépet."
Nem értek vele egyet.Ha fiatal,és nem sürgős az állandó pár kiválasztása,akkor igen is keressen.Miért kéne leélni az életét(vagy nem)egy olyannal aki nem az igazi számára.Akkor az élete filmjét meg se nézze mikor arra kerül a sor.Ráadásul a másik élete sem lesz boldog ha az érzés csak egy irányú.
Ami nem megy nem kell eröltetni. Ez a kétség benned szerintem nem újkeletű, ráadásul "ezer és egy" vita alkul ki állandóan. Semmi értelme ennek. ráadásul a barátnőd idősebb nálad, neki fontosabb lenne hogy olyan férfivel legyen együtt, vagy ideje legyen találni, aki tényleg oda van érte. Ne legyél önző, ha úgy érzed hogy nem ő a közel tökéletes társad, akkor hagyd el. Évekig fenn lehet tartani egy langyos vizes kapcsolatot, de a végén valaki úgyis talál egy olyan 3. személyt akibe beleszeret.
Ez nem érv, hogy ő komolyan tervez veled, és hogy anyukád imádja. Hol van itt a te szerelmed? sehol. Az ember nem a testvérét keresi a társában. Én 30 évesen léptem ki egy hasonló langyos vizes kapcsolatból, pedig én vagyok a nő. Azóta nagyon jó barátok vagyunk, olyan mintha a bátyám lenne, és egy pillanatig sem bántam meg hogy kiléptem. Ő is megérdemel egy olyan nőt aki tényleg szereti úgy mint férfit. Én meg a barátja vagyok, mint előtte is az voltam.
Az "éljek amíg lehet" helytelen hozzáállás, mert neked nem az a bajod hogy nem volt elég nőd, hanem az, hogy a mostani barátnődben nem vagy szerelmes. Ennek semmi köze az előző akár egy éjszakás kapcsolatok hiányához. Lehet hogy pár hónap múlva beleszeretsz egy másik lányba és eszedbe sem jut a "nem éltem eleget" marhaság.
Szóval hagyd el, minél hamarabb annál jobb neki is.
Egyébként valószínűleg az nagyokos haverjaid is rossz kapcsolatban tengődnek, azért mondanak ilyen bölcsességeket. De az igazság az, hogy akárhány nőjük lehetett volna fiatalabb korukba, ugyanúgy tengődnének a mostani kapcsolatukban, semmit nem változtatna.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!