Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kéne szerintetek is? (fontos)
1 hónapja vagyok a barátommal ezelőtt már jártunk egyszer de szakitottunk.
tegnap bejelentette h nem tudja mit akar tőlem mert az esze aztmondja h nem akarja folytatni a szive meg azt h igen és h szeret.. de viszont emelett leszarja a fejem és ugybánik velem mint egy kutyával
ma megkérdeztem mi a baja elis mesélte és erre azt mondtam neki h " most ugy megvigasztalnálak h érzed h szeretlek" erre azt mondta :" na erre inkább nem mondok semmmit" és elküldött h hagyjam őt békén mert h ő most mindenkit leszar senki se érdekli.. ezzel nagyon megbántott :( és azóta kért bocsánatot vagy valami:(
"leszarja a fejem és ugybánik velem mint egy kutyával"
kérdés? azt hogy nem dobtad eddig, tudjuk be átmeneti elmezavarnak, hogy ne kelljen ostobának tartanom téged.
22:03 +1
Aki a saját gerincét reszeli egy a pasijának egy sajtreszelővel, az ne csodálkozzon, ha ott rúgnak bele, ahol tudnak...
A szavaidnak nincs súlya! Még újra is kezdted az előző szakítás után? Minek? 1 hónap? Ha 1 hónap után ki nem állhatod, akkor hova akarsz még vele lenni?
Nem mersz kilépni egy számodra terhes kapcsolatból. Ezt szerintem így szokták nevezni: kapcsolatfüggő.
De én azt nem tudom, hogy mi járhat ilyenkor valaki fejében?
Mondjuk találkoztok a barátoddal. Hogy tudsz úgy a szemébe nézni, hogy közben az jár a fejedben, hogy eddig hogyan bánt veled és hogy ma éppen mit fog veled művelni?
Aztán heti 1-2x zokogsz magányodban, hogy miért ilyen ő veled. Aztán másnap megint a karjaiba omlasz, mintha minden rendben lenne. Mégis hogy működik ez? Kíváncsian hallgatlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!