Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret a bnőm, én is őt de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret a bnőm, én is őt de mégis úgyérzem egyre többszor, hogy szakítanom kell több okból is. Szerintetek mit kellene tennem? Hogyan döntsem el mi lenne helyes? Hogyan vegyem rá magamat a szakításra? Akartam de eddig nem ment.

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve van egy nálam 2 évves idősebb barátnőm akivel ezer és egy vita és veszekedés volt köztünk de mindig kitartottunk egymás mellett. Ő komolyan tervez velem, anyum imádja és szeretné ő is ha mostmár mellette maradnék, szeretem én is és el tudnám vele képzelni az életemet de mégis van bennem egy érzés, hogy nem ő az igazi és, hogy ennek max 3-4 év múlva vége lenne. Nem tudom mit tegyek. Továbbá több idősebb barátom is felhívta a figyelmemet, hogy ne kössem le a fiatalságomat mert később megbánom. Éljek ameddig lehet aztán ráérek komoly kapcsolatot keresni.
2010. jan. 13. 01:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy csak az elköteleződéstől félsz? A szerelem nem úgy működik, hogy előre eltervezem, hogy majd pontosan 28,5 éves koromban akarom megtalálni, előtte jól kicsajozom magam. (Arról nem is beszélve, hogy mit kapsz egy társtól, és mit egy alkalmi partnertől...) Nem akkor kell gondolkodni azon, hogy kell-e Neked komoly kapcsolat, amikor már 2 éve van komoly kapcsolatod... Amúgy miért érzed, hogy nem ő az igazi? Nem lehet, hogy a környezeted rosszallja a korkülönbséget, és csak azért? Köztünk sokkal több a korkülönbség. Nem agyalunk azon, hogy igazi-e a másik, meg mi lesz x év múlva - csak élvezzük a pillanatot. Ha vége lesz, mert összeveszünk, vagy nem jövünk ki, úgyis vége lesz. De mesterségesen, igazi ok nélkül elvágni és nem megélni valamit hülye aggályok miatt - megéri?
2010. jan. 13. 10:50
 12/18 anonim válasza:
...no de ha ő is szereti és azon gondolkodik,hogy szakítani kéne akkor csak nem szereti.Nem?
2010. jan. 13. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem attól szereti.
2010. jan. 13. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Szeretni szereti csak nem lángol már a szerelem annyira. De ez nem nagy cucc. Ez természetes hogy a szerelemből egyszer szeretet lesz.
2010. jan. 13. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy a kedves kérdezőnek is ideje lenne bele szólni.Érdekelne a kommentje
2010. jan. 13. 11:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Na akkor hozzászólok. 18 vagyok egyébként. És szeretem nagyon is, talán szerelem is. Azthiszem talán csak a komoly kapcsolattól félek. Én szeretném az életemet egy nő mellett leélni akár vele is. De úgyérzem nem állok erre készen, mert nem tudom elképzelni hogy 18 vagyok és öreg koromig mostmár senkinek se udvaroljak. Nem azért mert szükségem lenne erre, pusztán furának tartom, hogy 18 évesen annyira elkötelezzem magamat, hogy erre tegyek fel mindent. Viszont annyi az érv ami melletet szól hogy nem tudtam eddig megtenni a szakítást sem. Mert a hülye félelmem ellenére mindenben megfelel nekem. Kor miatt nem izélnek egyébként. Tudják, hogy koromnál érettebb vagyok, mert 22 körüli barátaim vannak és szinte teljesen olyan lettem mint ők. Az is lehet, hogy a haverok idióta tanácsa miatt aggódok ennyit. Nem tudom mi lenne helyes. Teljesen össze vagyok zavarodva. Néha azt érzem, hogy erősítsük minél jobban a kapcsolatot, és már a jövőt tervezem fejben vele, máskor pedig annyira szakítani akarok, hogy gondolatban már el is mondtam a szöveget neki, de aztán nem tudom megtenni soha. Nem tudom mit akarok és, hogy minek a hatására jött ez elő belőlem. Egyébként köszönöm az eddigi kommenteket. Remélem akinek van további ötlete, véleménye leírja nekem.
2010. jan. 13. 15:55
 17/18 anonim válasza:
hmhmhm...a nővérem 16.5 volt mikor férjhez ment és azóta együtt vannak.(52 éves)Na ez egy kivételes eset.Személy szerint azt mondom fiatal vagy és gondold meg nagyon.Ha egészséges "kan"vagy,akkor "éld" ki magad.Ellenben ha mélyek az érzéseid iránta,akkor csapj a közepébe.
2010. jan. 13. 20:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a haverok miatt van. Biztos vagyok benne. Tele beszélik a fejedet. Nálunk is ez volt. 15 voltam, barátom 19 mikor összejöttünk, és minden happy volt, aztán a haverok kezdtek IRIGYKEDNI és telebeszélték a barátom fejét. Szakított velem, mert úgy érezte nem élte ki magát. De aztán rájött, hogy hibázott, mert egy alkalmi kapcsolat, egy flört nem ér fel agy igazi szerető társsal. Most megint együtt vagyunk, boldogan. És már a haverok is találtak maguknak párt, így nem áll fent a veszély, hogy kavarjanak. Am meg régen is korán házasodtak, szal sztem ebbe semmi gáz nincs.
2010. jan. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!