Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel engesztelnék ki a feleségüket, ha egy ideje elhanyagolták volna?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű, értelmes feleségem, akit mindennél jobban szeretek, de az utóbbi időben sokat dolgoztam és nem tudtam vele eleget törődni. Elhidegültünk egy kicsit egymástól, alig voltam itthon, csak éjszaka. Szeretném, ha érezné, hogy ismét vele vagyok és hogy "nem csak úgy mondom", komolyan is gondolom. Ő elfogadja, hogy előléptettek és sokat dolgozom, de szeretném, ha nem lenne boldogtalan és nem szenvedne hiányt semmiben. Valami egyedi ötlet kéne, amivel egy elegáns, igazi nő elégedett lehetne. Nehéz neki megfelelni, szeretném a legjobbat nyújtani, mert megérdemli.

Tudnának tanácsot adni? Hölgyek véleménye főként érdekel, hogy ők minek örülnének a legjobban. Előre is köszönöm.

43/F

2012. jún. 22. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs ideje kimozdulni otthonról, akkor költöztesd be a lakásba a romantikus hangulatot.

Titokban vegyél ki egy nap szabit, hogy nyugodtan készülődhess otthon. Miután elment a feleséged dolgozni, menj el egy virágüzletbe. Csináltass egy gyönyörű rózsacsokrot, és futárral vitesd el a feleségednek a munkahelyére, egy szép üdvözlőkártya kíséretében. A kártyára nem feltétlenül kell írnod semmit, max. annyit, hogy Tőlem..Neked...

Ezután menj haza, tegyél rendet, és tervezd meg a vacsorát. Vásárolj be, vegyél gyertyákat, egy üveg pezsgőt. Ha tudsz főzni, akkor készítsd el a kedvenc ételét, ha nem, akkor ezt is házhoz rendelheted a kedvenc étterméből. Vacsoránál ne otthoni ruhában légy, hanem egy ingben, hogy picit különlegesebb legyen az alkalom. Ha a vacsinak vége, mehettek a kanapéra, pezsgőzni, vagy borozni, beszélgetni, simogasd, masszírozd meg, ne csak a testével, hanem a lelkével is törődj.

Én nem térnék észhez pár napig, ha a férjem ilyenre vetemedne. :)

2012. jún. 22. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:

# 9-es hozzászólóval értek egyet.

Az engesztelés ne egyszeri, és ne pénzért megvehető alkalom legyen, hanem folyamatos figyelmesség, bókok, esetleg apró, személyre szóló kis meglepetések.

A legjobban úgy tudnám megfogalmazni, hogy úgy bánj vele, mintha egy vadidegen nőt akarnál meghódítani. Flörtölj vele, udvarolj neki, lássa a vágyat a szemedben, vidd el randizni, romantikus helyekre.

Sok sikert! :D

2012. jún. 22. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék, ha aférjem az otthonunkban lepne meg. Romantikus hangulatú lakással fogadna(gyertyák, virágcsokor, vacsora, forró, illatos fürdő közös fürdőzéssel. És mindenképpen mondd el neki, hogy szereted, és szeretnél újra közel kerülni hozzá, mert szükséged van rá.
2012. jún. 22. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg jó ötletet kaphattál itt (hát hiába, mi nők nagyon értékeljük az ilyen dolgokat)

Én az egyik előzővel értek egyet, egy nagy dologgal (mint utazás) megvásárolni lehet a másikat.

Én inkább azt mondom, hogy azt adj neki, amit a legjobban hiányol, az együtt töltött időt. Amikor vele vagy, legyél csak vele (én nem telefont nyomkodva, e-mailt nézegetve stb) és apróbb meglepetésekkel állj elő (étterem, elmenni egy parkba kiülni egy üveg borral, sétálgatás stb).

De ha egy gesztussal akarod kifejezni a hálád, akkor egy nagyobb dolog, mint pl a hétvége is jó persze. Lehet wellness hétvége is.

2012. jún. 22. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!