Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel engesztelnék ki a feleségüket, ha egy ideje elhanyagolták volna?
Van egy gyönyörű, értelmes feleségem, akit mindennél jobban szeretek, de az utóbbi időben sokat dolgoztam és nem tudtam vele eleget törődni. Elhidegültünk egy kicsit egymástól, alig voltam itthon, csak éjszaka. Szeretném, ha érezné, hogy ismét vele vagyok és hogy "nem csak úgy mondom", komolyan is gondolom. Ő elfogadja, hogy előléptettek és sokat dolgozom, de szeretném, ha nem lenne boldogtalan és nem szenvedne hiányt semmiben. Valami egyedi ötlet kéne, amivel egy elegáns, igazi nő elégedett lehetne. Nehéz neki megfelelni, szeretném a legjobbat nyújtani, mert megérdemli.
Tudnának tanácsot adni? Hölgyek véleménye főként érdekel, hogy ők minek örülnének a legjobban. Előre is köszönöm.
43/F
Létezik ilyen férfi? Hát, én a feleséged helyében már attól is ujjonganék örömömben, ha elmondanád azokat, amiket itt leírtál. A legtöbb pasinak eszébe nem jutna kiengesztelni a feleségét semmilyen okból.
Van gyereketek? Ő hány éves?
Egy romantikus hétvége, csak kettesben. Ez őt is feltölti, és téged is. :)
Kényeztesd el, a testét és a lelkét egyszerre. Tekintsétek az egész hétvégét egy izgalmas randinak. :) Bókolj neki, mint mikor megismerkedtetek, hozd zavarba, de csak finoman.
(És ha előléptettek, s a fizetésed is engedi, akkor akár hol máshol, mint a romantikus vacsorák városában - Párizsban kellene megtartani ezt a randit). :)
Szép válaszok, bár én más tanácsot adok. :)
Ha elhanyagoltad, akkor nem hiszem helyrehozható egy hosszú hétvégével, pazar dínomdánommal.
Feleség is ember, inkább tördődj vele. Ne éjszakára menj haza, hanem válts életstílust, mert mit érsz egyetlen utazással, ha utána újra a nagy semmi?
Törődj vele, kis mindennapi kedvességek, desszert, virág, meglepetések és fejezd ki felé mennyire szereted, megbecsülöd. Ne akard megvenni egy utazással, ez olyan megalázó és rideg.
Mond neki szereted, jó vele lenned, fordíts időt hogy beszélgessetek.
Értsed: nem az utazás ellen vagyok, mert utazzatok, ha van rá keret, de ha emberileg közelebb kerülsz hozzá, az nagyobb érték, de akkor semmit nem ér, ha egy hétig tart, hanem ha életmódot, hozzáállást váltasz és elkezdesz törődni vele, mint emberrel, mint nővel.
Nem akarok beleszólni, mert nincs semmi közöm hozzá, de nem gondoltatok gyerekre? Azért Te, meg Ő is ideális korban lennétek a gyerekvállalásra és nem tudom, hogy nálatok mi a helyzet, de Ő nem szeretne már anya lenni?
Talán az is hiányzik az életéből és ezért boldogtalan, mert a férje is sokat dolgozik, de még gyermeke sincs, akivel törődhetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!