Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mármint reggeltől estig együtt vagytok? Nem dolgoztok, vagy jártok iskolába? Mert az úgy nekem is soknak tűnik. Persze még csak 10 hónapja vagytok együtt, de később szerintem ez nem jó megoldás. Ha viszont napközben külön vagytok, munka, suli stb. miatt, és csak délután meg hétvégén vagytok együtt, azzal nincs semmi baj, lényegében olyan, mintha együtt élnétek.
2012. jún. 22. 10:13
Ha ti jól érzitek magatokat így, akkor oké, ha nem, akkor beszéljétek meg, és változtassatok.
2012. jún. 22. 10:16
Lesz majd ez másképp is,ne aggódj.
2012. jún. 22. 10:17
Mi is mikor nem dolgozunk mindig együtt vagyunk. Mindenhova együtt megyünk nah azért a wc-re nem! :D
Szerintem normális dolog
2012. jún. 22. 10:28
Ha nektek jó akkor ne érdekeljen más kit mit mond.Mi is ilyenek voltunk,csak akkor nem voltunk együtt ha meló volt munka után vagy ő jött hozzám vagy én mentem hozzá.10éve együtt élünk.1évig "jártunk" igy ahogy ti utánna összeköltöztünk.
2012. jún. 22. 10:46
Mi is így voltunk, mindenki azt mondta, megunjuk egymást. Most 8. éve vagyunk együtt, két gyerekkel, de még most is mindig keressük egymás társaságát, sokan irigylik a ragaszkodásunkat. Ez abban rossz, hogy mikor szülni mentem, mindketten bőgve szenvedtünk egymás nélkül 4 napig. Nem tudom, mi lenne, ha egyszer hosszabb időre kéne megváltunk egymástól, annyira hiányoljuk egymást már fél nap után is.
2012. jún. 22. 10:49
igen mi is detto így voltunk,mindenki papolt nekünk hogy meg fogjuk unni egymást,előbb utóbb egymás idegeire megyünk,de tudtuk ez hülyeség,mi is így éreztük jól magunkat és már 4 és fél év eltelt azóta mióta ezeket mondogatták.
Amúgy nekünk a különlét nem tesz jót,pl karácsonykor,akkor telefon mindig veszekszünk ezt megfigyeltem.
2012. jún. 22. 10:55
Nekem normális.
Mi együt is dolgozunk,pár méterre van az asztalunk egymástól.
amig jártunk csak,addig reggeltől délutánig együtt meló miatt,utána estig mindenképp együtt,plussz heti 2-3 nap együttalvás.
Most már együtt lakunk,heti 2-3 óra amit nem vagyunk együtt.
Nekünk is rengetegen mondták,hogy meg fogjuk unni egymást,és nem lett igazuk,eltelt 5 év,ebből 4 együtt is élve,és nem unjuk egymást,sőt.
2012. jún. 22. 11:02
Amíg otthon vagytok, nincs vele baj, de hidd el nekem, ha teszem azt, kikerültök egy kollégiumba, a lakótársak számára nagyon zavaró tud majd lenni, hogy folyton van ott valaki más is. Tapasztalat, egy évig laktunk együtt egy ilyen páros egyik tagjával. Ha a lakás maradék öt lakója képes máshol és máshogy találkozni a barátjával, és máshol (vagy legalább nem minden átkozott nap regeltől estig folyamatosan a koleszban) élni szerelmi élete egy részét, nem értem, hogy nem lehet képes rá a hatodik. Akik így akarnak élni, menjenek külön albérletbe, főleg, ha megtehetik, ne egy kollégiumba, ahol nem tudnak más emberekhez alkalmazkodni...
2012. jún. 22. 11:02
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt kifelejtettem, hogy a párom már dolgozik, én még suliba járok jövő májusig. Nekünk is mindenki ezt mondogatja, hogy megunjuk majd egymást, de mi tudjuk, hogy nem fogjuk. Mindenhova együtt megyünk, és ha nem vagyunk együtt, képesek vagyunk telefonon is össze veszni. Valamelyik nap nem aludtunk együtt, és szörnyű volt mindkettőnknek egymás nélkül. Napközben így nem vagyunk együtt. Vagyis ő úgy dolgozik,hogy egyik héten délelőttös másik héten délutános, így egyik héten délutántól vagyunk együtt, másik héten pedig délelőtt és este 11-től. Nagyon örülök, hogy mások is vannak így, mint mi :) Köszönöm mégegyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések: