Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés
A barátnőm órákat beszélget telefonon az egyik exével. Ezt azzal indokolja hogy jóba vannak, a csávó akkor is hívogatja mikor együtt vagyunk (és udvarolgat is). Az kissé megnyugtat hogy elmondta nekem, de csak találgatni tudok miről beszélgethetnek esténként órákat...szerintem ez nem normális dolog, szerintetek?
2009. júl. 6. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:

nem normális. legyenek barátok, de nem kell átesni a ló tulsó oldalára.

22/l.

2009. júl. 6. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
dehogy normális!!Te melyik baráttal beszélsz órákat? Meg kéne beszéld vele. Ne tiltsd. Ha tiltod titokban úgyis fogja csinálni. Mond meg neki, hogy ez már megengedhetetlen. Hetente 3x max beszélhetnek
2009. júl. 6. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem normális, énmég a barátnőmmel sem tudok órákat beszélgetni telefonon :) (lány vagyok)
2009. júl. 6. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen haverom, aki mindig hívogatott, meg nagyon sokat beszéltünk amúgy is, de én tényleg csak barátként tekintettem rá, hisz emellett én párkapcsolatban éltem és élek is. Mint utólag kiderült a pasi járni akart velem, ráadásul úgy, hogy a barátom, egyik haverja. Ez gáz szerintem, ha egy pasi ennyit beszélget valakivel, akkor nem csak barátként tekint rá, ez tuti. Szerintem ne korlátozd be , hogy hányszor beszélgethet vele egy héten, azonban tedd szóvá, és vond kérdőre.
2009. júl. 6. 19:25
 5/9 anonim válasza:
Szerintem jogos a féltékenységed, igaz ,hogy elmondja a barátnőd neked, hogy beszélgetnek meg az se baj ,hogy jóban vannak ,de ha órákig beszélgetnek az már kicsit fura,főleg úgy ,hogy a barátnőd exe nem hinném ,hogy csak barátkozni akar ha udvarolgat! Szerintem fordított esetben a te barátnőd is féltékeny lenne!
2009. júl. 6. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges ezen kiakadnod, alakul az a kapcsolat így is-úgy is, ha arra kerül sor. Te meg annyit tehetsz, hogy elfogadod a végeredményt. Ha jó voltál a kapcsolatban, akkor nem kell neki más. Ha valami hiányzik, akkor azt most máshol keresi. Valószínű nem figyelsz rá, nem dicséred, nem foglalkozol vele eleget, a nőiességét melletted nem tudja megélni, ezt keresi máshol. Beszélgessetek el!
2009. júl. 6. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
én nem nyugodnék meg a helyedben. pont azért mondott el rola vmit, hogy ne gyanakodj és ne agyalj ezen, de sztem nem normális dolog.
2009. júl. 6. 20:09
 8/9 anonim válasza:
Szerintem tedd fel neki ezt a kérdés hogy Ő VAGY ÉN? ha szeret téged válszt ha meg nem akkor nem is szeretett igazán és akkor tuti h jobbat érdemelsz nála
2009. júl. 6. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
basszus én attól kiakadnék ha msnen beszélnének egy héten egyszer.. :S
2010. aug. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!