Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? Hogyan kezelhetném?
A barátnőmmel együtt vagyunk már több mint egy éve. Távkapcsolatban vagyunk, de igyekszünk minél többet együtt lenni, mivel mindketten suliba járunk igy ez leginkább szünetekkor van, de akkor az egész szünetet együtt töltjük.
Nah de az a helyzet, hogy neki egy fiú a legjobb barátja. régebb óta ismeri mint engem, engem kb. két éve, őt pedig már több mint három. és hát ez a srác is, nem messzi lakik tőlem. mikor eljött hozzám, itt volt nálam egy hónapot. de evvel a sráccal is találkoztak, bár én is velük voltam. ez a srác nagyon kedves a barátnőmmel. a barátnőm is nagyon kedveli. emiatt több veszekedésünk is volt már, mert féltékeny voltam, pl mikor talizni akartak egymással. volt olyan tervük is, hogy elmennek együtt a balatonra majd, meg több tervük is volt/van. aminek én nagyon nem örülök, ha már szóba jön ez a fiu rögtön féltékeny leszek és alig tudom magam irányitani és mindig veszekedésünk van belőle. a barátnőm mondta h megszakitsa vele a kapcsolatot ha engem ennyire zavar, de én ezt nem akartam, de igy se jó:S leginkább az zavar, hogy a srácnak nincs barátnője és félek hogy többet érez majd... de barátnőm állitja hogy csak egy nagyon jó barát, vagyis hát a legjobb barátja és hogy a fiu is igy gondol rá. mit tehetnék?
egyébként mindketten lányok vagyunk. én 16 éves, ő pedig 17, a srác pedig 19
(ja és a barátnőm bisex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!