Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire féltékeny?
Pár napja van egy "kapcsolatom".
Megbeszéltük, hogy ha fétlékenyek vagyunk szólunk a másiknak. A srác nagyon szeret engem, ezt rengetegszer bizonyította. De ha bármelyik csajjal beszélget neten mindig rámjön a féltékenység. Nem tudja, hogy az vagyok, de már majdnem síroka gép előtt. Nem akarok az lenni, próbálom magyarázni magamnak, hogy nincs miért, de nem múlik el ez az érzés és folytogat Mit csináljak?:(
Köszi a válaszodat.:) Az a baj, hogy én ezt mind tudom, és ennek ellenére érzem ezt a rosszat, és nem múlik el. Olyan mintha az agyam külön élne a szívemtől:)
De nagyon rossz:( Én tudom, hogy nem csal meg, meg hogy ismerkednie szabad, csak megöl ez az érzés.
ezért mondom hogy keress valami terapeutát. pszichologust, természetgyogyászt.muszáj!
pont ez az hogy te élnél szivesen de az agyad mást akar. ilyen volt az exem. mindketten beleörültünk és vége is lett.persze ö azota is imád,de én ezt idegileg nem birom.
nincs önbizalmad. ezt lehet fejleszteni. ezért is jár az agyad külön utat. a féltékenység önbizalomhiány. elöbb fogadd el önmagad. addig mást se tudsz elfogadni és nem is tudsz rendes kapcsolatot létesiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!