Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt alternatív/konzerva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt alternatív/konzervatív/eszmei beállítottságú lányok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert hiába próbáltam ismerkedni sok lánnyal különböző helyeken, kb mind egyformák, nem tudom, hogy hol lehetne ilyenekkel ismerkedni.

Nem szeretem, hogy a mai lányokat szinte csak a buli, drogok, smink köti le, pletykák, dramatizálás, értelmes hobbijuk alig van, gondolkodni nem tudnak/akarnak, ízléstelenül néznek ki, erkölcsi tartásuk nincs, és állandóan hazudnak magukról, szépítik a dolgokat, rosszindulattal vannak tele.

Vagy ez régen is így volt?

Biztos mindenki bennem látja a hibát, de én nem tudok változni, másra van igényem. Undor fog el, ha arra gondolok, hogy egy ilyen csicsalibával legyek együtt.

Sokszor gondolkodtam már azon, hogy vajon miért nincsenek ilyen lányok, vagy ha léteznek, miért ilyen nehéz megtalálni őket. Csak azért mert a nők jelleme más, nem jelenti azt, hogy jellemtelennek is kell lenniük. Nem akarok hazudni, a férfiak közt is sok semmirekellő van, de legalább találok ellenpéldát is, és hozzám hasonlókat, akiknek magasabb igényeik vannak egy állatias életnél.

Ez miért lehet? Társadalmi szerepeket játszanak, vagy valóban igénytelenek? Mert én nem akarom elhinni, hogy minden nő ostoba lenne, régen nem ilyenek voltak a nők, értettek a házimunkához, és vonzók voltak anélkül is, hogy mutogatták volna magukat, meg "oltogattak" káromkodtak, drogoztak volna. Vagy az is csak a kor divatja és nőképe volt, és a nők felszabadulása azt jelenti, hogy szabadjára engedték igazi belső énjüket: a szajhát?

Ez most így biztos hosszú lett, meg bunkó vagyok, amiért kimondom, de már tényleg nincs kivel megbeszélnem ezeket.

2012. jún. 21. 20:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

# 5/10

Ha nem baj, akkor kíváncsi lennék a történetetekre, leírhatod privátban is, tanulhatok belőle, meg jó hallani vidám dolgokról, nem csak állandóan a rosszról.

# 6/10

Persze a tiedre is kíváncsi vagyok. Végül is abban nincs semmi rossz, ha valaki tényleg felvilágosult és ezt nem azt jelenti, hogy sok pasival összefeküdt, mire megtalálta az igazit. Bennem is van egy adag felvilágosultság, pedig nem olvastam semmilyen forradalmi könyvet, egyszerűen csak nekem természetes, hogy az élet nem csak az ösztönökről szól.

# 7/10

Igen, valahogy én is ezt látom hogy ma már tényleg ez lett a normális, hogy 14-16 évesen már sok csúnya dolgon vannak túl, és kiégnek, ezzel szemben 18-20 évesen sem tudnak virslin meg pirítóson kívül valamit összedobni, szemétben, mocsokban, rendetlenségben élnek, egyáltalán nem kifinomultak.

# 8/10

Ezt én elfogadom, megértem, tudom, de azt már nem, hgy miért vannak ugyanilyen nevelés nélküli fiúk, akikből sokszor a szüleik ellenére is igényes emberek lettek? pedig a férfiakat is támadja elvárás, média.

Lányok közt ez elég gyakori, de fiúk közt kevesebbet ismerek, akik sztárokat imádnak vagy utánoznak.

Szerintem olyan nincs hogy extrém liberalizmus, ha csak nem a szabadosságot vesszük annak, de az csak többnyire egy manipulációs eszköz, amiben vizet prédikálunk és bort iszunk. Viszont az igaz, hogy ezek a képek befolyásolják az embereket, és sokan divatból lesznek valamik.

Konzervatív alatt nem pont azt értem, hogy szokásokhoz ragaszkodunk, hanem hogy az emberiség eddigi kulturális vívmányait, erkölcsi értékrendjét birtokolják. Liberalisták közt is vannak ilyenek, csak ők kevésbé tartják fontosnak a régi értékeket.

2012. jún. 22. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!