Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet jó kapcsolat egy liberál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jó kapcsolat egy liberálisan nevelt lány, és egy konzervatívan nevelt fiú között?

Figyelt kérdés
Most ne arra tessék gondolni,hogy ilyen szélsőséges személyiségek lennének,csak alapvetően a közeg ahol felnőttek,iskola ahova jártak stb.teljesen más,teljesen más elvek szerint éltek. Egész más az ismerősi,és baráti körük. Más az elképzelésük a dolgokról,más a világnézetük...
2012. jan. 29. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A liberális elvileg toleráns, hiszen ez a liberalizmus alapja, no de a fiú - már ha valóban konzervatív - el tudná fogadni a lány "szabadelvűségét"? Én biztos nem.
2012. jan. 29. 10:22
 2/13 pqpqpq ***** válasza:
60%
te valami politikus csemete vagy?
2012. jan. 29. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Persze, miért ne lehetne.

Ha van közös témátok és jól érzitek együtt magatokat akkor nem teljesen mindegy ez ? Szerintem de.

2012. jan. 29. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
A liberálisok mindenkit elfogadnak, kivéve a konzervatívokat, a hazafiakat, a radikálisokat, a vallásos keresztényeket, stb. :)
2012. jan. 29. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Liberális vagyok, a legjobb barátnőm püspöki suliba jár, sőt, 'szélsőséges' ismerőseim is vannak, akikkel tök jól kijövök. Problem?:D
2012. jan. 29. 10:28
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
szerintem a kérdező konzervatív alatt itt most a vallást, és a vallás által behatárolt kultúrális réteget érti, vagyis az ő szülei szigorúan nevelték, és egyházi iskolába járatták, míg a lány liberalizmusa arra utal, hogy ő egy bulizós ribąnc. sajnos nincs mit tenni, valamelyikőtöknek igazodni kell a másikhoz. Inkább a lánynak...
2012. jan. 29. 10:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem bulizós ribanc! Nem értem miért kell megítélni már rögtön a lányt,attól,h liberális nevelésben részesült. A fiú sem egy bigott barom,templomba sem jár,itt pusztán arról van szó,hogy a közeg egész más volt,ahol felnőttek.
2012. jan. 29. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ideológia nem nevelés kérdése. Engem liberális szellemben neveltek, mégis konzervatív vagyok.
2012. jan. 29. 10:34
 9/13 anonim ***** válasza:
6%
Hát pedig ha elmész egy partihelyre, ott csak liberális tyúkokat találsz.
2012. jan. 29. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó,ez 100%-ig így van :D
2012. febr. 13. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!