Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek, fordult már elő olyan, hogy közterületen egy "átlagtól eltérő pár" viselkedésétől, megjelenésétől, különösen megbotránkoztatok?
Ez lehet például nagy korkülönbség, fehér - színesbörű pár, leszbikusok, különböző szubkultúrák (emósok, altenatív irányzatok) stb. Hogyan reagáltátok le?
(Kort és nemet is írjatok, ha lehet.)
Kb 15-17 év körüli fiatalok, villamoson vagy buszon, nem emlékszem már:
A srác nekinyomta a leányzót az ajtónak, közben erőteljesen és látványosan csöcsörészte. A lány meg közben üvöltött...
A buszon láttam már 2 nyomit. Múltkor is egy fogyatékos pár volt a buszon.
Olyat is láttam hogy a lány a fiú válláig se ért, kb mint ha a kislányát vezetgette volna csak a kor miatt nem is lehetett volna a lánya.
Én nem megbotránkoztam, csak idegesítenek az olyan párok, akik melléd állnak, eléd ülnek a tömegközlekedési eszközön, és látványosan nyalják-falják egymást, közben a lány/fiú néz, hogy na milyen hatást váltanak ki belőled, irigykedj!
Lehet én vagyok rideg, de nekem eszembe sem jutna párzási táncot járni emberek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!