Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt alternatív/konzerva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt alternatív/konzervatív/eszmei beállítottságú lányok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert hiába próbáltam ismerkedni sok lánnyal különböző helyeken, kb mind egyformák, nem tudom, hogy hol lehetne ilyenekkel ismerkedni.

Nem szeretem, hogy a mai lányokat szinte csak a buli, drogok, smink köti le, pletykák, dramatizálás, értelmes hobbijuk alig van, gondolkodni nem tudnak/akarnak, ízléstelenül néznek ki, erkölcsi tartásuk nincs, és állandóan hazudnak magukról, szépítik a dolgokat, rosszindulattal vannak tele.

Vagy ez régen is így volt?

Biztos mindenki bennem látja a hibát, de én nem tudok változni, másra van igényem. Undor fog el, ha arra gondolok, hogy egy ilyen csicsalibával legyek együtt.

Sokszor gondolkodtam már azon, hogy vajon miért nincsenek ilyen lányok, vagy ha léteznek, miért ilyen nehéz megtalálni őket. Csak azért mert a nők jelleme más, nem jelenti azt, hogy jellemtelennek is kell lenniük. Nem akarok hazudni, a férfiak közt is sok semmirekellő van, de legalább találok ellenpéldát is, és hozzám hasonlókat, akiknek magasabb igényeik vannak egy állatias életnél.

Ez miért lehet? Társadalmi szerepeket játszanak, vagy valóban igénytelenek? Mert én nem akarom elhinni, hogy minden nő ostoba lenne, régen nem ilyenek voltak a nők, értettek a házimunkához, és vonzók voltak anélkül is, hogy mutogatták volna magukat, meg "oltogattak" káromkodtak, drogoztak volna. Vagy az is csak a kor divatja és nőképe volt, és a nők felszabadulása azt jelenti, hogy szabadjára engedték igazi belső énjüket: a szajhát?

Ez most így biztos hosszú lett, meg bunkó vagyok, amiért kimondom, de már tényleg nincs kivel megbeszélnem ezeket.

2012. jún. 21. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nincsennek
2012. jún. 21. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok (már nem a csicsaliba - jó eza szó... :D), de már foglalt. megértem az álláspontodat, barátom is hasonló típusú srác. (:
2012. jún. 21. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok az általad leírt csicsaliba, úgyhogy vannak ilyen lányok. De én is foglalt vagyok:)
2012. jún. 21. 20:49
 4/11 A kérdező kommentje:

# 2/3

És ő ezt a helyzetet hogy dolgozta fel, hogy ismertétek meg egymást? Most jól jönne pár tipp, mert már nincs semmi ötletem, és nem akarok egyedül leélni egy érzelemmentes életet.

# 3/3

Persze, az értékes portéka kapós, úgy látom. :) Talán pont ezért nincsenek ilyen szabad lányok.

Egészen meglepő, hogy eddig értelmes emberek írtak, ez nem vall általában a nőkre, hogy beismerik, igen sok köztük a semmirekellő. Eddig általában csak beképzelt libákkal találkoztam.

Tényleg nem is értem, mire jó ez a nekem közti háborúzás, ettől csak több boldogtalanabb férfi és nő lesz.

2012. jún. 21. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
egy suliba járunk. mielőtt összejöttünk, mindketten másmilyenek voltunk, de megváltoztattuk egymást, nem is gondolnád, mennyire...
2012. jún. 21. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan nő van, egyre több sajnos, akik szégyent hoznak a fejünkre. Én amúgy eléggé liberális vagyok, felvilágosult:) , de vannak elveim, amikhez tartom magam. Jó nevelést kaptam:) Bár tőlem nem kérdezted, de elmondom, hogy mi a hobbinknak köszönhetjük a megismerkedésünket. Reptéren találkoztunk:D
2012. jún. 21. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy ma már a normális lányokat hívják konzervatívnak, a drogos pics*t meg átlagosnak.
2012. jún. 21. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

"Vagy az is csak a kor divatja és nőképe volt, és a nők felszabadulása azt jelenti, hogy szabadjára engedték igazi belső énjüket: a szajhát?"

Az egész leírásodban ez a kérdés tetszett a leginkább.De szerintem nem feltétlen arról van szó amire gondolsz.

A nők többségbe nem önszántukból lett "szajha",hanem azért mert a családjuk és a társadalom neveltetésük során nem vértezte fel őket azokkal az erkölcsi "értékekkel" amikkel "igazi nőkké" válhattak volna.Ezért őket a média,divatlapok,hollywood-i filmek és az agyonreklámozott lezüllött sztárok életvitele formázta olyan szajhává amilyenek most.

Arról nem is szólva,hogy a médiában dolgozók között igencsak felülreprezentált számban vannak a "kiválasztottak" és homoszexuálisok.Akik köztudott hogy extrémen liberális nézeteket vallanak és ezt közvetítik a tömegek felé.Szeretnék a saját képükre formálni a társadalmat.És sajnos igencsak jól sikerül nekik.

22/F

2012. jún. 21. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
47%

Jól beszélsz 22/F:)

Én maximálisan tisztában vagyok vele, hogy a neveltetésemnek köszönhetem javarészt, hogy az lettem, aki vagyok.

Számomra az a kérdés, hogy a családjaik miért nem hajlandók felvértezni a gyermekeiket, ahogy te fogalmaztál, az általad is leírtakkal. Nem csak lányokat, fiúkat sem. Ez a felgyorsult világ ennyire kivette belőlük az igényeket az erkölcsi értékekre? Miért nem tartják fontosnak, hogy a gyerekeikből tisztességes felnőtt váljon? Legfeljebb sokszor csak a kényeztetés megy. Kimerül abban a nevelés, hogy megvesznek mindent a gyereknek. Ez is a média hatása lenne? Felnőtt emberekre, akik elvileg annak idején még kaphattak jó nevelést?

2012. jún. 21. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
múltkor olvastam: az emberek túl sokat foglalkoznak azzal, hogy egy jobb világot hagyjanak a gyerekeikre, így elfelejtenek egy jobb gyereket hagyni a világra...
2012. jún. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!